default-image

Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του Final 4 της Ευρωλίγκας

Μπάσκετ
Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του Final 4 της Ευρωλίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την επόμενη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του Final Four της Ευρωλίγκας, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Κωνσταντινούπολης το τριήμερο 19 με 21 Μαΐου 2017. Διαβάστε λεπτομέρειες για τιμές και όχι μόνο.

Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 13:00 στις 12/12 μέσω του www.f4tickets.com.

Για όσους είναι συνδρομητές της Euroleague.TV και για όσους είχαν δώσει παρών και στα δύο προηγούμενα Final Four η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μεθαύριο Τετάρτη 7/12 στις 16:30 και θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο τα μεσάνυχτα προκειμένου να κλείσουν τα εισιτήριά τους.

Το Final Four θα φιλοξενηθεί στο «Σινάν Ερντέμ», χωρητικότητας 14.867 θεατών και το 80% των θέσεων θα διατεθεί στο κοινό. Κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες του Final Four θα εξασφαλίσει για τις ανάγκες των φιλάθλων της μόλις 800 εισιτήρια. Το υπόλοιπο 20% θα διατεθεί για τα ΜΜΕ, χορηγούς και άλλες αρχές.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι δέκα διαφορετικών κατηγοριών, από 195 μέχρι 545 ευρώ που περιλαμβάνουν και τα τέσσερα ματς του Final Four.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News