default-image

Λακκούβα "γίγας" εμφανίστηκε στο Ηράκλειο - pics

Κρήτη
Λακκούβα "γίγας" εμφανίστηκε στο Ηράκλειο - pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το Ηράκλειο να είναι συνηθισμένο στις λακκούβες που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια κατά καιρούς στους δρόμους προκαλώντας πονοκέφαλο σε ανυποψίαστούς οδηγούς και διερχόμενους πεζούς, ωστόσο αυτήν την φορά σε κεντρικό δρόμο της πόλης έκανε την εμφάνιση της μία διαφορετική λακκούβα.

Η λακκούβα "γίγας" εμφανίστηκε επί της οδού Ιερωνυμάκη, γύρω στις 11 το πρωί και σε συνδυασμό με την βροχή, αποτέλεσε αρχικά μία άκρως επικίνδυνη παγίδα για οχήματα αλλά και πεζούς. Μάλιστα το βάθος της υπολογίζεται στο μίσο μέτρο όπως άλλωστε και η διάμετρος της, αυξάνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο ατυχήματος με την αστυνομία να προχωράει στην απαγόρευση της κυκλοφορίας απο το ένα ρεύμα με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε συνεργείο της ΔΕΥΑΗ, με τον πρόεδρο κ. Φακουρέλη, μιλώντας στο neakriti.gr να δηλώνει ότι είναι θέμα ωρών η αποκατάσταση της ζημιάς. "Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για έναν υπόγειο αγωγό ύδρευσης απο μαντέμι που υπέστη διαρροή και θα σκάψουμε για να δουμε τι ακριβώς συμβαίνει."

Η κινητοποιήση ωστόσο των αρχών ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσε η τροχαία που ρύθμισε σε πρώτη φάση την κυκλοφορία και ακολούθησε και η παρουσία της δημοτικής αστυνομίας.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News