default-image

Μεγάλες... παρτίδες, ντέρμπι και Μητρόπουλος στη "Μικτή Ζώνη"!

Ποδόσφαιρο
Μεγάλες... παρτίδες, ντέρμπι και Μητρόπουλος στη "Μικτή Ζώνη"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπέσιαλ παρουσία του Παύλου Μητρόπουλου απόψε στη «Μικτή Ζώνη».

Ο 26χρονος μέσος, που αποτελεί το πρώτο και δυναμικό στίγμα για την ενίσχυση του ΟΦΗ από τον Ιανουάριο, έχει ήδη υπογράψει στον ΟΦΗ έρχεται σήμερα και θα ξεκινήσει προπονήσεις.  Έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και στην Σουηδική Ακρόπολις, με την οποία πριν από μερικές μέρες ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Στην Αποψινή «Μικτή Ζώνη» οι δείκτες ανεβαίνουν:

Μεγάλα ντέρμπι, βράδυ Δευτέρας (22:00) στη «Μικτή Ζώνη» της Κρήτη TV.

Ο γκραντ μετρ σκακιστής του ΟΦΗ Ανδρέας Κελίρης, μαζί με τον πολύπειρο έφορο του Κώστα Βαρβεράκη, πρώτα θα μας ανεβάσει πνευματικά κάνοντας μεγάλη κίνηση πάνω στην σκακιέρα και στη συνέχεια θα... βγει ο πρωταθλητής! Μεγάλη υπόθεση να έχεις το νεαρότερο μέχρι στιγμής Γκραντ Μαιτρ (Grand Master, GM), στο τραπέζι σου!

Στο πάνελ της εκπομπής θα βρεθούν στη συνέχεια τρεις παίκτες από την κορυφή της Γ' εθνικής, με στόχο να βάζουν πόντους στις ομάδες τους για το πρωτάθλημα! Μια μέρα μετά τη μεγάλη αναμέτρηση  των Ζωνιανών και στο μεταίχμιο, όπου οι μάχες συνεχίζονται με κομμένη την ανάσα…

Ο Ηλίας Κυριακίδης (Ιωνικός) ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης (Ερμής Ζωνιανών) και ο Μανώλης Στεφανάκος (Εργοτέλη) εγγυώνται... γερό παιγνίδι ενδιαφέροντος για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Περιμένοντας και την άφιξη του Παύλου Μητρόπουλου εξ Αθηνών, για τον ΟΦΗ... Ρεπορτάζ και άλλα επί της οθόνης!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News