Ειδήσεις

Εκατοντάδες μαθητές εγκλωβισμένοι στην Κρήτη λόγω απεργίας

Εκτός από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους παραγωγούς των πρώιμων κηπευτικών στο νησί μας η παράταση της απεργίας της ΠΝΟ, προβλήματα έχει δημιουργήσει και στους μαθητές που είχαν έρθει για τις σχολικές τους εκδρομές και τώρα παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Κρήτη.

Το θέμα της αναγκαστικής παραμονής των μαθητών αναδείχθηκε από γονείς και καθηγητές Λυκείων της Αθήνας που σε επικοινωνία τους με ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι εγκλωβισμένοι μαθητές στην Κρήτη και μάλιστα δεν έχουν χρήματα για την περαιτέρω παραμονή αλλά και δεν υπάρχουν διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια για την επιστροφή τους.

Ο ακριβής αριθμός των μαθητών που είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από το Ηράκλειο και τα Χανιά για τον Πειραιά δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός αφού ταξιδεύουν με διάφορα πρακτορεία και σε διαφορετικές ημερομηνίες αν και πληροφορίες κάνουν λόγο για 2.500 άτομα από τα οποία περίπου 300 από το λιμάνι των Χανίων.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και ο υπουργός για το θέμα προκειμένου να εξευρεθεί λύση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια