default-image

Ουζουνίδης: Να επιστρέψει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ουζουνίδης: Να επιστρέψει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον Παναθηναϊκό με το νέο τεχνικό των «πρασίνων» να τονίζει ότι στόχος είναι άμεσα η ομάδα να επανέλθει στις νίκες.

Την παρουσίαση έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού τόνισε ότι στόχος είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, πρόσθεσε: «Στόχος μου αλλά και της διοίκησης είναι να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει και θα ζήσει ο Παναθηναϊκός στιγμές που είχα ζήσει και εγώ στο παρελθόν ως παίκτης της».

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ένας άνθρωπος που εμείς σκεφτόμασταν εδώ και καιρό και που θα θέλαμε να έχουμε στον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του Παναθηναϊκού ο οποίος συνέχισε:

«Πέρσι ήταν στον Πανιώνιο όταν εμείς χρειάστηκε να αναζητήσουμε προπονητή. Κάτω από δύσκολες συνθήκες μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθει τώρα σε εμάς. Αισθάνεται Παναθηναϊκός και είναι ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός. Περιμένουμε να δούμε την δουλειά του στο γήπεδο και να γίνει ο Παναθηναϊκός αυτό που πρέπει να γίνει».

Από την πλευρά του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αφού καλωσόρισε τον Μαρίνου Ουζουνίδη του ευχήθηκε καλή τύχη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα... «Καλωσορίζουμε τον Μαρίνο, του εύχομαι καλή τύχη. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο χθες, αλλά δεν είχαμε πολύ χρόνο λόγω του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Υποστηρίζω την δουλειά του Μαρίνου και ελπίζω πως θα μπορέσουμε να αλλάξουμε σελίδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News