default-image

Πουλάει στο F.b. το γάιδαρο του, μοναδική... κληρονομιά του

Κρήτη
Πουλάει στο F.b. το γάιδαρο του, μοναδική... κληρονομιά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σκέψη να ανεβάσει στο Facebook ανάρτηση ότι πουλάει το γαιδαρο του, έχει προκαλέσει αν μη τι άλλο γέλιο μέχρι δακρύων στους χρήστες της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στους φίλους του.

Ο λόγος για τον κ. Μένιο Πετράκη από τη Άνω Βιάννο που ακόμη και ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα γινόταν τόσος ντόρος με αυτήν την δημόσιευση.

"Πραγματικά με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτάνε  για τον γάιδαρο και μετά αποκαλύπτεται ότι είναι συγγενείς φίλοι και γνωστοί που μου κάνουν πλάκα. Εγώ θέλω να το πουλήσω και να σας πω την αλήθεια, η κόρη μου σκέφτηκε να το κάνει που ασχολείται με το ίντερνετ και εγώ συμφώνησα. Δεν περίμενα ότι θα γινόταν τέτοιος χαμός".

Μάλιστα όπως αναφέρει στο neakriti.gr το ζώο, αποτέλει κληρονομιά για τον ίδιο από μία χωριανή που όταν πέθανε ο άντρας της αποφάσισε να το δώσει στον κ.Πετράκη όμως για το ίδιο πλέον δεν είναι χρήσιμο.

"Το έχω τρία χρόνια, κληρονομιά που άφησαν αλλά δεν μπορώ άλλο να το χρησιμοποιήσω κάπου. Το είχα για να μου τρώει τα ξεροχόρτα από τα χωράφια αλλά πλέον ούτε αυτό μπορεί να κάνει διότι τα νύχια του έχουν μεγαλώσει ,εγώ δεν μπορώ και δεν ξέρω να του τα κόψω και εως εκ τούτου δεν μπορεί να μετακινηθεί."

Ενώ σε ερώτηση για την τιμή που δίνεται το συμπαθές κατά τα άλλα τετράποδο ο κ. Μένιος είναι σαφής:"Τιμή συζητήσιμη."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News