default-image

Κι έχουμε IQ και κρίνουμε

Απόψεις
Κι έχουμε IQ και κρίνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός παιδιού της Α' Δημοτικού εάν η δασκάλα του κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί στο σχολείο ως άνδρας. Ε; τι θα του συμβεί;

Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; Μπορεί; Ρωτάω; Απαντήστε βρε παιδιά στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη που ' χει τις απορίες.

Κι όλες αυτές τις απορίες τις εξέφρασε από το βήμα της Βουλής, επιχειρώντας να υπεραμυνθεί της επιλογής του κόμματος του να καταψηφίσει τα άρθρα της ευρωπαϊκής οδηγίας που εξομοιώνουν το Σύμφωνο Συμβίωσης με το θρησκευτικό και πολιτικό γάμο στο πεδίο των εργασιακών.

Κι απ' όσους ήταν στην αίθουσα, στο παραλήρημα του αυτό, αντέδρασε ένας μόνο: ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης.

Ούτε ΚΚΕ, που είναι υπέρ όλων των φτωχών, αδυνάτων και ταλαιπωρημένων, ούτε το Ποτάμι που είναι και καλά ιντελεκτουάλ.

Καλά, από τους Συριζαίους βουλευτές έτσι κι αλλιώς άλλο πράμα δεν περιμέναμε: εδώ δε μιλάνε σε άλλα σ' αυτό θα αντιτίθεντο στον συγκυβερνήτη;

Μόνο ο προεδρεύον της Βουλής Βαρεμένος ψέλλισε κάτι κι αυτό για την κατηγορία που εξαπέλυσε ο Κατσίκης εναντίον του Γεωργιάδη, ότι δηλαδή είναι χαμηλού iq ο βουλευτής της ΕΕ επειδή υποστηρίζει την ισότητα των ανθρώπων.

«Ο καθένας έχει IQ  και μπορεί να κρίνει» είπε ο κ.Βαρεμένος. Αμ' δεν έχει;

Κι έχει και κρίνει..

Δείτε το απόσπασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News