Ειδήσεις

Ρέθυμνο: Τέλος στο σήριαλ με την ασφαλτόστρωση (pics&video)

Και εγένετο ασφαλτόστρωση..στον δρόμο που έγινε viral και προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα

Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία και συνάμα την δική του τρέλα . Έγινε viral στο διαδίκτυο , έκανε το γύρο του διαδικτύου αποσπώντας σχόλια αιχμηρά τόσο αναφορικά με τις ενέργειες από πλευράς δημοτικής αρχής και την απίστευτη ασφαλτόστρωση που έκανε χωρίς ωστόσο να καλύψει όλο το δρόμο, όσο και για τους οδηγούς που άφησαν τα οχήματα τους σε ένα δρόμο για τον οποίο και είχαν ενημερωθεί ότι θα ασφαλτοστρωθεί .

Συνεργεία βρέθηκαν επί ποδός για την τελική πλέον ασφαλτόστρωση στον πολύπαθο δρόμο.

Τι συνέβαινε μέχρι και χθες το βράδυ και το οποίο γνώριζε το πανελλήνιο; Σημεία που κάλυπταν κάδοι σκουπιδιών αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα είχαν μείνει  χωρίς ασφαλτόστρωση διαμορφώνοντας μια παράδοξη εικόνα με τους κατοίκους να υποστηρίζουν ότι δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως ώστε να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους και δήμο και αστυνομία να δίνουν μία διαφορετική εικόνα.

Δείτε την εικόνα που επκρατούσε

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν καθώς πλέον τίτλοι τέλους λοιπόν σήμερα για τον περιβόητο δρόμο Επιμενίδου Μαρούλη στο Ρέθυμνο που εργολάβος και μηχανήματα έπιασαν επιτέλους σήμερα δουλειά και ανενόχλητοι προχώρησαν στην κανονική ασφαλτόστρωση. Και αυτό γιατί από το βράδυ της Πέμπτης οι αρμόδιοι τοποθετώντας κορδέλες, μηχανήματα, ακόμη και οχήματα στην είσοδο της Επιμενίδου προειδοποιούσαν και συνάμα απαγόρευαν την οποιαδήποτε κυκλοφορία οχημάτων ακόμη και πεζών.

Ωστόσο ένα ακόμη τραγελαφικό στοιχείο αποτέλεσε και το γεγονός ότι όσοι οι υπεύθυνοι του έργου όση ποσότητα πίσσας τους είχε μείνει την τοποθέτησαν σε κάθετο δρόμο, στη Νικολάου Ασκούτσι με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος δρόμο να γεμίσει μπαλώματα ,προκαλώντας εκ νέου συναισθήματα έκπληξης και αγανάκτησης τόσο των οδηγών, των περαστικών αλλά και των μόνιμων κατοίκων .

Και σε όλα τα παραπάνω να προστεθεί και το γεγονός ότι δεν έλειψαν οι αιχμες μεταξύ της δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης -Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια