Ειδήσεις

Δανειολήπτης ταξιτζής κερδίζει για δεύτερη φορά την τράπεζα

Δικαιωμένη για δεύτερη φορά νιώθει η οικογένεια ταξιτζή από το Ηράκλειο, μετά την σημαντική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Δικαιωμένη για δεύτερη φορά νιώθει η οικογένεια ταξιτζή από το Ηράκλειο, μετά την σημαντική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Το Πρωτοδικείο Ηρακλείου επιβεβαίωσε ότι ο δανειολήπτης ανήκει στην κατηγορία, του μικροεμπόρου και όχι του εμπόρου.

Με αυτή την απόφαση, το δικαστήριο απέρριψε για μια ακόμα φορά τις αιτιάσεις, που κατέθεσε η δανείστρια τράπεζα στην αίτησή της και όλα όσα πρόβαλε σε αυτή, (προκειμένου να πείσει το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, να αποφασίσει για το δικό της συμφέρον).

Κατάφερε δηλαδή ο δανειολήπτης, με την δικαστική απόφαση, να νικήσει την τράπεζα, που κατέθεσε (έκθεση έφεσης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου) εναντίον των οριστικών αποφάσεων του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης:

Πρόκειται για υπερχρεωμένη οικογένεια δανειοληπτών, που δικαιώθηκαν, με τις υπ' αρ. 410/2014 και 949/2015, οριστικές αποφάσεις, του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου Κρήτης.


Οι αποφάσεις αυτές, καθόλου αρεστές στις πιστώτριες τράπεζες, προσβλήθηκαν σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο (Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου ) όπου και την δεύτερη φορά δικαιώθηκαν οι δανειολήπτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια