Ειδήσεις

Κλειστή η ράμπα: Εφευρίσκουν τρόπους για να βγουν εθνική

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους οδηγούς που θέλουν να κατευθυνθούν προς Αγ. Νικόλαο από το Γιόφυρο αλλά θα πρέπει τελικά να επιλέγουν άλλη είσοδο για τον προορισμό τους.

Και αυτό γιατί από το απόγευμα της Πέμπτης η ράμπα της εθνικής οδού με κατεύθυνση από τον Εσταυρωμένο προς τον Αγ. Νικόλαο, στην (περιοχή Γιόφυρος),έκλεισε κατόπιν σήματος που δόθηκε επειγόντως από την Περιφέρεια Κρήτης προς την τροχαία.

Στο σημείο τοποθετήθηκε ειδική - κατάλληλη σήμανση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας με τη συνδρομή της Τροχαίας για την ασφαλή ενημέρωση των οδηγών ενώ συνεργείο  της Περιοφέρειας βρίσκεται στο σημείο για την επισκευή στις σχάρες των αρμών, όμως και πάλι είναι αβέβαιο αν η επισκευή ολοκληρωθεί άμεσα  αφού πρόκειται για ειδικές σχάρες οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμες.

"Δεν γνωρίζω πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα και πότε θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος .Ίσως τις προσεχείς ώρες ίσως και πολύ αργότερα . Αυτήν την ώρα συνεργεία βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη ζημιά που διαπιστώθηκε πριν από λίγες ώρες στο οδόστρωμα της παρακαμπτήριας οδού," δηλώνει στο neakriti.gr o γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης κ. Παπαδάκης.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΕΚΛΕΙΣΕ  Η ΡΑΜΠΑ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Το χρονικό της ταλαιπωρίας

Διερχόμενοι οδηγοί διαπίστωσαν το απόγευμα της Πέμπτης  ότι κάτι δεν πάει καλά με τις σχάρες του αρμού και ήταν αυτοί που ενημέρωσαν το τμήμα της Περιφέρειας που είναι αρμόδιο για το συγκεκριμένο σημείο.

Το πρόβλημα όσο κι αν ακουγόταν απλό μάλλον δεν ήταν  και τόσο, αφού επρόκειτο  για ζημιά στις σχάρες διαστολή - συστολής με τον κίνδυνο να είναι  για τους διερχόμενους οδηγούς.

Το κλείσιμο του δρόμου έγινε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά χάρη στην άμεση συνδρομή και επέμβαση της τροχαίας, η οποία βρίσκεται στο σημείο και δίνει αυτή την ώρα πληροφορίες στους οδηγούς για εναλλακτικές διαδρομές…

Όμως και εδώ τα πράγματα δεν είναι εύκολα… αφού σημείο που να επιτρέπεται η νόμιμη αναστροφή δεν υπάρχει τουλάχιστον σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αφενός να υποστούν τις επόμενες ώρες μεγάλη ταλαιπωρία οι οδηγοί που θέλουν να εισέλθουν στο ρεύμα με κατεύθυνση τον Αγ. Νικόλαο και αφετέρου να πραγματοποιούνται παράνομες αναστροφές λίγα μέτρα παρακάτω με κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεγάλα φορτηγά οχήματα χρειάστηκε να διασχίσουν όλη την παραλιακή λεωφόρο προκειμένου να βρουν διέξοδο για να φύγουν προς Αγ. Νικόλαο.

Όπως μας ενημέρωσαν από την Περιφέρεια πριν από λίγο, αύριο το πρωί μεταβαίνει συνεργείο για την επισκευή στις σχάρες των αρμών, όμως είναι αβέβαιο αν η επισκευή ολοκληρωθεί αύριο αφού πρόκειται για ειδικές σχάρες οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμες.

Μάλιστα εξεδόθει και Δ.Τ. από την Περιφέρεια στο οποίο αναφέρεται πως οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αγ. Νικόλαο θα πρέπει να επιλέγουν άλλη είσοδο για τον προορισμός τους. με ασφάλεια οι οδηγοί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

"Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την νότια ράμπα της εθνικής οδού με κατεύθυνση από τον Εσταυρωμένο  προς τον Αγ. Νικόλαο, στην περιοχή Γιόφυρος, ότι η ράμπα εισόδου στην εθνική οδό  θα παραμείνει κλειστή λόγω βλάβης στη «σχάρα» του αρμού της γέφυρας.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αγ. Νικόλαο θα πρέπει να επιλέγουν άλλη είσοδο για τον προορισμός τους. Αυτή την ώρα στο σημείο τοποθετείται ειδική- κατάλληλη σήμανση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας με την συνδρομή της Τροχαίας ώστε να ενημερώνονται με ασφάλεια οι οδηγοί".

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη -Λευτέρης Κουμαντάκης

φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια