default-image

Γ.Γωνιανάκης: Φοροληστεία τα πρόστιμα των αυθαίρετων

Κρήτη
Γ.Γωνιανάκης: Φοροληστεία τα πρόστιμα των αυθαίρετων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο των κατοίκων από Ξηροποτάμο, Λίντο, ΤΕΙ - Εσταυρωμένο, Τρείς Βαγιές και Άη Γιάννη Χωστό, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου,  με κύριο θέμα τα πρόστιμα - χαράτσια για τα αυθαίρετα κτίσματα.

Κατά τη γενική συνέλευση της Τετάρτης μετά από πρωτοβουλία των συνδικάτων οικοδόμων, ιδιωτικών υπαλλήλων και συνταξιούχων ΙΚΑ, αποφασίστηκε επίσης η συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης, ενώ θα συνεχιστεί η συλλογή υπογραφών κατά των προστίμων.

Τη Δευτέρα η σύσκεψη στο Δήμο παρουσία Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Οικιστών, περιφερειάρχη και βουλευτών του νομού για το θέμα των προστίμων.

Για φοροληστεία από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής κάνει λόγο ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Γιάννης Γωνιανάκης μιλώντας στο Ράδιο 9,84, επισημαίνοντας ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί δυναμικά.

Στις διεκδικήσεις του συνδικάτου η αναβάθμιση επίσης της ποιότητας ζωής στις περιοχές όπου καιρικές συνθήκες εν μέσω χειμώνα έχουν προκαλέσει  προβλήματα, δίκτυο - κτίρια, καθώς θα βοηθήσει και στην αντιμετώπιση της ανεργίας που πλήττει τον κλάδο σε ποσοστό 90%.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News