default-image

Τρέχουμε, παίζουμε, αθλούμαστε παρέα με Ολυμπιονίκες

Κρήτη
Τρέχουμε, παίζουμε, αθλούμαστε παρέα με Ολυμπιονίκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαδραστικές εκδηλώσεις και happening με κοινωνικό περιεχόμενο και το μήνυμα της ευαισθητοποίησης διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. ως τις 2 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην Πλατεία Ελευθερίας με τα ποδήλατα της ομάδας ΑΜΕΑ ΤΑΛΩΣ και με τους μπασκετμπολίστες της ΑΣΚΑ Ηρακλείου.

Στην πλατεία όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους με αναπηρία, να κάνουν χειρήλατο (ποδήλατο παραπληγικών), να ανέβουν στο tandem (διπλό ποδήλατο) ή ακόμα να δουν και να παίξουν μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο, αν το επιθυμούν.

Την εκδήλωση θα στηρίξουν με την παρουσία τους όλοι οι Κρητικοί Ολυμπιονίκες. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου μέσα από τις εν λόγω πρωτοβουλίες επιθυμεί να δώσει το εξής μήνυμα: "πιστεύουμε πως στις δύσκολες ημέρες που περνάμε επιβάλλεται να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο σε θέματα αλληλεγγύης, δίδοντας πρώτοι εμείς το μήνυμα της κοινωνικής συνoχής και της αλληλοβοήθειας".

Οι εκδηλώσεις έχουν τον γενικό τίτλο "Έλα στη θέση μου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News