Ειδήσεις

Το Αιγαίο ανήκει στη Γερμανία

Όταν ο "pitsirikos" ζωγραφίζει με ένα προκλητικό κείμενο την "μακαρία" των Ελλήνων η φωτογραφία δεν απέχει και πολύ από την "κανονικότητα" μας ....

"Συνεχίζονται οι προκλήσεις των Τούρκων προς την Γερμανία, αφού ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας δηλώνει πως τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος, ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος υποστηρίζει πως η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, ενώ τώρα αμφισβητείται και το καθεστώς της Κάσου.

Είναι πολύ περίεργη η σιωπή της Άνγκελα Μέρκελ απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας.

Δεν είναι δυνατόν οι Τούρκοι να αμφισβητούν γερμανικά εδάφη και η Άνγκελα Μέρκελ να μην βγαίνει να τους τρίξει τα δόντια.

Τι περιμένει η Άνγκελα Μέρκελ για να απαντήσει στον Ερντογάν;

Να αμφισβητήσει και το Τουρκολίμανο;

Με αγωνία οι Έλληνες περιμένουν να βγει η Μέρκελ να απαντήσει στους Τούρκους.

Να τους βάλει στη θέση τους.

Εμείς εδώ καθόμαστε ήσυχα και έχουμε γίνει οικειοθελώς δούλοι της Γερμανίας για να σώσουμε την Ντόιτσε Μπανκ, και η Άνγκελα Μέρκελ αφήνει τους Τούρκους να αμφισβητούν την περιοχή που μας επιτρέπει να μένουμε, με κίνδυνο να γίνει κάνας πόλεμος, να εκτιναχτεί κάνας πύραυλος και να μην εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Αν η Άνγκελα Μέρκελ δεν θέλει εμείς οι Έλληνες να μένουμε στην Ελλάδα, να μας το πει να φύγουμε.

Δεν είναι ανάγκη να γίνει πόλεμος με την Τουρκία, για να φύγουμε από την Ελλάδα.

Φεύγουμε και χωρίς πόλεμο.

Εμείς εντολές εκτελούμε.

Ό,τι μας πουν, θα κάνουμε.

Αυτό κάνουμε συνέχεια. Δεν κάνουμε και τίποτε άλλο.

Έχουμε κι ένα χρέος να ξεπληρώνουμε για τα επόμενα 200 χρόνια, για πόλεμο είμαστε τώρα;

Πάντως, ρε παιδιά, εγώ κάπου τους θαυμάζω τους Τούρκους που τολμούν να τα βάζουν με την Γερμανία και να αμφισβητούν πως η Ελλάδα είναι γερμανική.

Εμείς δεν το κάναμε αυτό.

(Εντάξει, πλάκα έχει που κάποιοι Έλληνες κάνουν πως θίγονται με τις προκλήσεις των Τούρκων. Ότι τάχα μου η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και θα την υπερασπιστούν. Παιδιά, δεν σας πέφτει λόγος. Μας την πήραν την χώρα οι Γερμανοί και δεν βγάλατε άχνα. Οι Τούρκοι σας πείραξαν. Βόδια!)

(Με την ευκαιρία, στείλτε κάνα δημόσιο υπάλληλο στην Κάσο γιατί δεν έχει ούτε έναν. Θα μπουκάρουν οι Τούρκοι και δεν θα βρούν ούτε έναν δημόσιο υπάλληλο να τους φτιάξει έναν καφέ …τούρκικο. Κυρία Μέρκελ, στείλτε έναν δημόσιο υπάλληλο στην Κάσο. Ευχαριστώ.)  "

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια