default-image

Κύπελλο Χριστουγέννων από τον ΙΟΗ το σαββατοκύριακο

Σπορ
Κύπελλο Χριστουγέννων από τον ΙΟΗ το σαββατοκύριακο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το προσεχές σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου προγραμμάτισε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου το Κύπελλο Χριστουγέννων, στο οποίο έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τη σχολή αρχαρίων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΙΟΗ αναφέρει:

«Τελειώνοντας μια ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ αγωνιστική χρονιά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την προγραμματισμό του Αγώνα μας ,του Κυπέλλου Χριστουγέννων 2016 - Christmas Cup το ερχόμενο σαββατοκύριακο 3 & 4 Δεκέμβρη.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε (εφόσον έχετε ολοκληρώσει τουλάχιστον την Σχολή Αρχαρίων του Ομίλου μας ή άλλου Αναγνωρισμένου από την ΕΙΟ φορέα) αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ΑΜΕΣΑ για τον κράτηση της θέσης σας σε κάποιο πλήρωμα/σκάφος δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ στο αγωνιστικό μας πρόγραμμα για φέτος και παραδοσιακά συγκεντρώνει ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΟΗ Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές μας για την συμπαράσταση τους ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ και την βοήθεια τους στον στόχο που βάλαμε με την ανάληψη των καθηκόντων μας να... ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και να....   ΠΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ!».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στη σελίδα facebook του Ομίλου: https://www.facebook.com/events/184311722031266/ κ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News