Ειδήσεις

Βραβείο «Κούρος» στον Όμιλο Καράτζη

Μία δική μας τοπική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην κατασκευή δικτύων συσκευασίας με απόλυτη επιτυχία, χρόνια τώρα, βραβεύτηκε από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, και αυτή δεν είναι άλλη από τον Όμιλο Καράτζη. Το βραβείο που της απονεμήθηκε είναι αυτό της Επίδοσης στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο.

Το βραβείο Επιχειρηματικότητας "Κούρος", παρέλαβε ο κ. Αντώνιος Καράτζης, πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της Καράτζη Α.Ε.

Πρότυπο επιχείρησης ο Όμιλος Καράτζης, απασχολεί 1.000 άτομα και εξάγει τα προϊόντα της κατά 95% σε πάνω από εξήντα χώρες ανά τον κόσμο. Ο Όμιλος Καράτζη διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Λάρισα, ενώ από το 2000 και μετά η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ευρωπαϊκή αγορά.

Για 22η χρονιά απονέμονται τα ιστορικά βραβεία Επιχειρηματικότητας "Κούρος", για την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια, αλλά και την υπευθυνότητα.

Τα φετινά βραβεία απονεμήθηκαν στους ακόλουθους επιχειρηματίες:

• Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας στον κ. Νίκο Καυκά, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Καυκάς Α.Ε. Η Καυκάς Α.Ε. πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού και των ενεργειακών λύσεων. Παρά την καθίζηση της κατασκευαστικής δραστηριότητας, η εταιρεία κατάφερε να διπλασιάσει τις πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τα καταστήματά της και να υπερτετραπλασιάσει το μερίδιο που κατέχει στην αγορά.

• Βραβείο Επίδοσης στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο στον κ. Αντώνιο Καράτζη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Καράτζη Α.Ε. Ο όμιλος Καράτζη δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή δικτύων συσκευασίας. Διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Λάρισα, ενώ από το 2000 και μετά η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ευρωπαϊκή αγορά. Η Καράτζη Α.Ε. απασχολεί 1.000 άτομα και εξάγει τα προϊόντα της κατά 95% σε πάνω από 60 χώρες ανά τον κόσμο.

• Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς στην Ελληνική Πρωτοβουλία (Hellenic Initiative). H κίνηση έχει ωφελήσει, μεταξύ άλλων, χιλιάδες ανθρώπους με περισσότερα από 2 εκατομμύρια γεύματα, περίπου 10.000 παιδιά με εμβολιασμούς, ενώ έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση σε ιατρικές και οδοντιατρικές υπηρεσίες για 13.000 συνανθρώπους μας. Επιπλέον, το ποσό των 4,25 εκατ. δολαρίων έχει προσφερθεί σε 14 νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας.

• Βραβείο Green Dreams στην κ. Νίκη Κουτσιανά, πρόεδρο της Αpivita. Η δημιουργία και φροντίδα του Ιπποκράτειου Βοτανικού Κήπου στην Κω, οι πρότυπες βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Μαρκόπουλο, αλλά και η συμμετοχή της στο σημαντικότερο ευρωπαϊκό επιστημονικό πρόγραμμα για την καινοτομία - Horizon 2020 - αποτελούν έμπρακτες δεσμεύσεις αειφόρου ανάπτυξης και ποιότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια