Ειδήσεις

Ηράκλειο:Έβρεξε... σοβάδες από μπαλκόνι που έπεσαν σε ΙΧ

Δεν έβρεξε μόνο νερό αλλά και ….σοβάδες! Τμήμα του μπαλκονιού άρχισε να καταρρέει και σοβάδες έπεσαν σε ΙΧ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Στην οδό Μπιζανίου στην πλατεία Κορνάρου δεν έβρεξε μόνο νερό αλλά  και ….σοβάδες! Τμήμα του μπαλκονιού άρχισε να καταρρέει και σοβάδες έπεσαν τη Δευτέρα σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής ακόμα και σε ΙΧ που βρισκόταν παρκαρισμένο στο σημείο προκαλώντας ζημιές.

Το κτίριο αποτελεί εδώ και πολύ καιρό το «φόβο και τον τρόμο» των καταστηματαρχών της περιοχής οι οποίοι θεωρούν ότι με τον πρώτο δυνατό σεισμό ή την έντονη καταρρακτώδη βροχή όπως αυτή της Δευτέρας κινδυνεύουν από τους σοβάδες που μπορεί να πέσουν ανά πάσα στιγμή στο κεφάλι τους. Παράλληλα το σημείο έχει γίνει σημείο συγκέντρωσης περιθωριακών στοιχείων.

Είχαν προειδοποιήσει

Εδώ και καιρό οι καταστηματάρχες έχουν ενημερώσει υπηρεσίες του Δήμου για τον κίνδυνο που ελλοχεύει από το παλιό κτίσμα, ενώ έχουν προχωρήσει και σε έγγραφη καταγγελία χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα. Άγνωστοι παραμένουν και οι ιδιόκτητες του εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Αυτό που διερωτώνται όλοι είναι τι θα συνέβαινε εάν τη στιγμής της κατάρρευσης παιδιά περνούσαν κάτω από το μπαλκόνι.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη- Ράνια Μωραϊτη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια