Ειδήσεις

Τι τρέχει με τα έργα στην Κρήτη; Λακκούβα μετά τη πίσσα-pics

Κωμικοτραγικές καταστάσεις με τους δρόμους και τα έργα στην Κρήτη. Μετά την ασφαλτόστρωση για κλάματα στο Ρέθυμνο, ένα άλλο έργο ζήλεψε τη "δόξα" του και προσπάθησε να το μιμηθεί.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις με τους δρόμους και τα έργα στην Κρήτη. Μετά την ασφαλτόστρωση για κλάματα στο Ρέθυμνο, που έκανε το γύρο της Ελλάδας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα… ένα άλλο έργο ζήλεψε τη "δόξα" του και προσπάθησε να το μιμηθεί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, PHOTOS

Ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από τότε που συνεργεία του Δήμου έριξαν πίσσα, η οποία κάλυψε τα αποχετευτικά έργα για τα όμβρια ύδατα, στον παράλληλο δρόμο με την Παπαναστασίου, στο ύψος του Αγίου Ευγένιου, κοντά  στο πάρκο της Ερυθραίας!

Με την πρώτη νεροποντή φάνηκε η κακοτεχνία στο οδόστρωμα, που είχε αποτέλεσμα να βουλιάξει η πρόσφατη εκσκαφή μόλις μία εβδομάδα αφότου έγιναν τα έραγα. Σοβαρό κίνδυνο πτώσης στη λακκούβα διατρέχουν τα διερχόμενα οχήματα, αλλά και τα παιδιά που πηγαίνουν το πρωί στο σχολείο τους, καθώς από το σημείο περνάνε τα παιδιά του 19ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια