Ειδήσεις

Ποιος σκότωσε τον Ουίλλιαμ, συνεχίζεται με επιτυχία

Έχουν περάσει ήδη τέσσερις παραστάσεις με την εκπληκτική θεότρελη κωμωδία "Ποιος σκότωσε τον Ουίλλιαμ" της Λίλιαν Δημητρακαπούλου σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά.

Έχουν περάσει ήδη τέσσερις παραστάσεις με την εκπληκτική θεότρελη κωμωδία "Ποιος σκότωσε τον Ουίλλιαμ" της Λίλιαν Δημητρακαπούλου σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά.

H ανακοίνωση του θεάτρου:

Το θεατράκι κατάμεστο (80 θέσεις) μα έδινε το έναυσμα να συνεχίζουμε. Γέλια μέχρι δακρίων είπαν κάποιοι. Απερίγραπτή  επιτυχία. Το "ευχαριστούμε" είναι λίγο!

Πέρα από το θεότρελο της ιστορίας και των χαρακτήρων, το έργο είναι ιδιαίτερο γιατί δίνει στον ανυποψίαστο θεατή την ευκαιρία να ρίξει μια κλεφτή ματιά πίσω από τα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μιας παράστασης.

Ιδιαίτερα λίγο πριν την πρεμιέρα κατά την οποία το άγχος ...χτυπάει κόκκινο. Πολλά από τα ...παρατράγουδα που θα δείτε επί σκηνής δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν, και συνεχίζουμε. Το ραντεβού μας αυτό το  Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου, στο χώρο της Θεατρικής Σκηνής Ηρακλείου, στο θέατρο Κρητέλειο, Έβανς 83-85, Στοά Μουρτζή στις 9 το βράδυ. Γενική είσοδος 8Ε. Λόγο μικρής χωρητικότητας απαραίτητη η κράτηση θέσεων. 2813.013218, 6932.858624.

Διανομή με σειρά εμφάνισης:

Μιμη - Γεωργία Μαυρογιάννακη

Τασος - Μάνος Μανιάς

Μητσος - Νίκος Μανιάς

Τονια - Κλεοπάτρα Βρεττού

Αλικη - Κωνσταντίνα Αγγελίδη

Τζενη - Μαρίνα Στεφανάκη

Νονικα - Μαρία Μακράκη

Αλεκος - Αντώνης Βούρλος

Μανωλης - Γιάννης Λαμπράκης

Συντελεστές:

Σκηνικά -  Αντώνης Βούρλος

Επιμέλεια -  ζωγραφική σκηνικού - Γιάννης Λαμπράκης

Μουσική επιμέλεια - Μάνος Μανιάς

Κοστούμια - Ειρήνη Μιλαθιανάκη

Αφίσα - Γιάννης Λαμπράκης

Χορογραφία - Μαρία Φαρσάρη

Προώθηση - Γιάννης Μανιάς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια