default-image

Υπόκλιση Λεμπρόν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Υπόκλιση Λεμπρόν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι εντυπωσιασμένος με τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την ήττα των Καβαλίερς από τους Μπακς ο «βασιλιάς» υποκλίθηκε στον 21χρονο άσο.

«Είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Αντετοκούνμπο, ειδικά στην άμυνα, γιατί παίζει σε διαφορετικές θέσεις. Δεν ματσάρεις συνέχεια μαζί του, γιατί παίζει στο ‘1’, στο ‘2’, στο ‘3’, στο ‘4’… Θα πρέπει να τον προσέχεις συνέχεια», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς, δε, αν βλέπει ομοιότητες μεταξύ του ιδίου και του Αντετοκούνμπο, απάντησε: «Πόσο χρονών είναι; Σίγουρα δεν είμαι τόσο ψηλός όσο εκείνος, ούτε έπαιζα πλέι μέικερ. Εκείνος παίζει στη θέση αυτή και μπορεί να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και τον εαυτό του. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο που έχουμε στο πρωτάθλημά μας και το Μιλγουόκι έχει έναν εξαιρετικό παίκτη».

Τέλος, σχολιάζοντας το πώς ήρθε η ήττα για τους πρωταθλητές, είπε: «Προηγηθήκαμε με 14, αλλά χαλαρώσαμε και οι Μπακς είναι ομάδα ρυθμού. Βρήκαν ρυθμό και εμείς δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Κι εγώ δεν ήμουν καλός, θα είμαι καλύτερος στο επόμενο ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News