default-image

Γ.Παναγόπουλος: Ο πόλεμος δεν έχει χαθεί στην εργασία

Κρήτη
Γ.Παναγόπουλος: Ο πόλεμος δεν έχει χαθεί στην εργασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χορός κινητοποιήσεων από όλες τις παραγωγικές τάξεις για τα νέα μέτρα.

''Πρέπει να δώσουμε ακόμα μια μάχη, ο πόλεμος δεν έχει χαθεί'', δήλωσε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος ενόψει της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρυχτεί στις 8 Δεκεμβρίου,  αν και παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο σήμερα να προασπίσεις τα εργασιακά δικαιώματα.

Επισήμανε ότι απαραίτητη θεωρείται η συμμετοχή των ιδίων των εργαζόμενων  στην προσπάθεια αυτή  καθώς τις περισσότερες φορές υποκύπτουν στη μαύρη, ελαστική εργασία προκειμένου να έχουν δουλειά με αποτέλεσμα οι εργοδότες να το εκμεταλλεύονται.

Παγκρήτια κινητοποίηση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή όλων των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης με απόφαση των διοικήσεων τους στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.

Η μεταφορά όλων όσων επιθυμούν να λάβουν μέρος θα γίνει Δωρεάν με λεωφορεία που ναυλώνουν τα Εργατικά κέντρα, σύμφωνα με τον πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιο Βοργιά στο Ράδιο 9,84.  

Ανάλογες κινητοποιήσεις, διαφορετικού τρόπου θα γίνουν και στις λοιπές περιφέρειες της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι νέα 48ωρη απεργία προκήρυξε, την Τρίτη, η Πανελλήνια Ναυτική ομοσπονδία (ΠΝΟ) από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, έως τις 6:00 το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου συνεδριάζει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ προκειμένου να αποφασίσει τη συνέχιση η μη των κινητοποιήσεών της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News