default-image

Βολονάκης: «Θα προσφύγω στον Αθλ. Εισαγγελέα»

Ποδόσφαιρο
Βολονάκης: «Θα προσφύγω στον Αθλ. Εισαγγελέα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ηρακλείου σήμερα το πρωί, καταγγέλλοντας προπονητές και σωματεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ>>: Καταγγελία του συνδέσμου προπονητών για μη διπλωματούχους στην Α1 ΕΠΣΗ

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες από τους θιγόμενους ενώ ο προπονητής Δημήτρης Βολονάκης, ο οποίος είναι και καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA A, σε επιστολή του απειλεί με μήνυση στον Αθλητικό Εισαγγελέα αν δεν ανακληθεί η εις βάρος του ανακοίνωση από τον Πρόεδρο των Προπονητών ενώ καλεί και την ΕΠΣΗ να πάρει θέση.

Η επιστολή του Δημήτρη Βολονάκη αναφέρει:

«Με μεγάλη μου έκπληξη σήμερα ενημερώθηκα από τον ηλεκτρονικό τύπο για την ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών του Ν. Ηρακλείου πως δεν πληρώ τις προϋποθέσεις προκειμένου να ασκώ την ιδιότητα του προπονητή.

Επειδή θεωρώ προσβλητική και άτοπη την συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς υπονομεύει την προσωπικότητα μου αλλά κυρίως την προπονητική μου ιδιότητα, περιμένω από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ηρακλείου να ανακαλέσει.

Καλώ επίσης τον αξιότιμο και συμπαθή κατ/ εμέ Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, εις τον οποίον υπάγονται όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία, με εγκύκλιο του να αποσαφηνίσει τις προϋποθέσεις προκειμένου να δουλέψει κάποιος σε μια απ/ αυτές.

Σε διαφορετική περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα για παράβαση των νέων αθλητικών διατάξεων και της αθλητικής νομοθεσίας όσον αφορά τη θεσμοθέτηση των συνθηκών εργασίας στα σωματεία.

Υ.Γ. 1 Επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και θα πρέπει τελικά να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες αλλά προπονητές ποδοσφαίρου, επισυνάπτω το δίπλωμα της UEFA, το δίπλωμα της ειδικότητας από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών καθώς και την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος μου.

Υ.Γ.2 Το σημαντικότερο που έχω διδαχθεί από την πολυετή μου παρουσία στο ποδόσφαιρο ειναι η πειθαρχία και κυρίως στους νόμους του κράτους μας...

Με τιμή Δημήτριος Βολονάκης

Προπονητής UEFA A' και Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News