default-image

Βρέθηκαν η ανήλικη μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι της

Βρέθηκαν η ανήλικη μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος καλό, όλα καλά για τη 16χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί μαζί με το λίγων εβδομάδων αγοράκι της από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου...

Η Σιρίν Χασάν και ο μόλις σαράντα πέντε ημερών γιος της Ζουχέιρ Χελέφ ζούσαν στον καταυλισμό, μαζί με τη μητέρα της κοπέλας και τον πατέρα του παιδιού. Όταν έφυγε τους είχε πει πως πάει μια βόλτα, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.  

Οι συγγενείς της Σιρίν ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του καταυλισμού και εκείνοι με τη σειρά τους το "Χαμόγελο του παιδιού". Η εξαφάνιση δημοσιοποιήθηκε μέσω της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη. Τηλεθεατές επικοινώσαν με την εκπομπή και ανέφεραν πως είδαν την αγνοούμενη μητέρα, μαζί με το μωρό, να επιβιβάζονται σε όχημα που οδηγούσε ένας ρομά. Υποστήριξαν, μάλιστα, πως στο όχημα επέβαινε άλλη μια γυναίκα με ένα μωρό παιδί.

Τελικά, η 16χρονη από τη Συρία εμφανίστηκε με το μωρό της στην αγκαλιά σε κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Σίνδο, το πρωί του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου. Μάνα και γιός είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους.

Οι Αρχές σε συνεργασία με τους ειδικούς του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν τους λόγους για τους οποίους η ανήλικη οδηγήθηκε στη φυγή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News