default-image

Διπλό πρόκρισης για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Διπλό πρόκρισης για τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ουσία ήθελε στο γήπεδο του Ευόσμου σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Δώνη και πήρε... επαγγελματική νίκη, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, με 0-1 και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο του Ευόσμου. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είχαν πάρει τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις μπροστά στην εστία του Γιακουμή. Αυτό το κατάφεραν σε δύο περιπτώσεις με τον Ακόστα στο 11ο και 36ο λεπτό, αντίστοιχο.

Η τρίτη ήταν και... φαρμακερή! Ο Ακόστα έγινε δημιουργός και ο Δώνης με ωραία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής «νίκησε» τον Γιακουμή και άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σουτ με Γαρουφαλιά (50') και Τριανταφυλλάκο (51'), αντίστοιχα. Ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΑΣ να φτάνει κοντά σε δεύτερο γκολ με τον Νικολιά, αλλά και τον Γαρουφαλιά, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν βρήκαν στόχο.

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Κουκόλης, Χατζής, Βαφέας, Πάτο, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης (59' Τάι), Ουνγιαλίδης, Δεινόπαπας, Γκέσιος, Φιλίπε.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (79' Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιδάλ (87' Μασούρας.

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News