default-image

Κολομβία: 76 οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους (video)

Κόσμος
Κολομβία: 76 οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον εφιάλτη έζησαν οι 81 επιβαίνοντες σε αεροσκάφος που μετέφερε ποδοσφαιριστές, το οποίο συνετρίβη στην Κολομβία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους στην κεντρική Κολομβία ανέρχονται σε 76 επιβαίνοντες, ενώ 5 είναι οι νεκροί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ενώ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση 5 άνθρωποι είναι ζωντανοί και γίνεται λόγος για - συνολικά - 13 επιζώντες, μεταξύ των οποίων και ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Σαπεκοένσε Ρεάλ Άλαν Ρουσέλ.

Ο Ρουσέλ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον δύο ακόμη βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε κοντινά νοσοκομεία.

Κι ενώ οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας λίγη ώρα πριν την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.

Πρόκειται για την πτήση RJ85 της αεροπορικής εταιρείας Lamia η οποία είχε αναχωρήσει από την Βολιβία με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο Μεντεγίν της Κολομβίας, όταν κατέπεσε στην τοποθεσία Cerro Gordo.

Το αεροσκάφος μετέφερε 72 επιβάτες και 9μελές πλήρωμα. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε η οποία μετέβαινε στην Κολομβία προκειμένου να παίξει ενάντια στην Ατλέτικο Νασιονάλ την Τετάρτη για τους τελικούς του Copa Sudamerica στο Μεντεγίν.

Οι αρχές του αεροδρομίου Jose Maria Cordova του Μεντεγίν ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος που συνετρίβη σήμερα είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα, το οποίο ελήφθη από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου.

Να σημειωθεί ότι επιχειρήσεις διάσωσης στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους στην κεντρική Κολομβία διακόπηκαν λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης.

Πηγή: ethnos.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News