default-image

Άλλη μια απάτη εις βάρος ηλικιωμένων στην Κρήτη

Κρήτη
Άλλη μια απάτη εις βάρος ηλικιωμένων στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε ιερό ούτε όσιο φαίνεται ότι είχε μια 43χρονη στο Ρέθυμνο, καθώς με ψέματα και απάτες, κατάφερε μια να αποσπάσει χρήματα από δύο ηλικιωμένες γυναίκες.

Η 43χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, παρουσίαζε ψευδή γεγονότα ως αληθινά προκειμένου να αποσπάσει διάφορα χρηματικά ποσά.

Οι ανυποψίαστες ηλικιωμένες, ηλικίας 75 και 76 ετών, «έπεσαν» στην παγίδα της 43χρονης και να της έδωσαν τα χρηματικά ποσά που ζητούσε.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΚΤΩ ΝΕΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου κατάφερε να συλλάβει την 43χρονη για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκαν, δύο (2) υποθέσεις απάτης, στο Ρέθυμνο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής

Παρουσίαζε ψευδή γεγονότα ως αληθινά προκειμένου να αποσπάσει διάφορα χρηματικά ποσά

Εξιχνιάστηκαν, χθες (28.11.2016) στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, δύο υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής, η οποία κατηγορείται για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, χθες (28.11.2016) το πρωί στο Ρέθυμνο, άγνωστη δράστιδα παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά απέσπασε από δύο ημεδαπές ηλικίας 75 και 76 ετών, χρηματικά ποσά.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 43χρονη διέπραξε τις εν λόγω απάτες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News