Ειδήσεις

Απίστευτες ταχύτητες με το νέο 4G δίκτυο της WIND

Μοναδικές, ξεχωριστές εμπειρίες στην επικοινωνία και στο διαδικτυακό σερφάρισμα, με ένα νέο, υπερσύγχρονο, ταχύτατο δίκτυο 4G, που καλύπτει πλέον το 97% της επικράτειας του νησιού, προσφέρει στους Κρητικούς η WIND!

Με την "είσοδο" τους στην ξεχωριστή εμπειρία των πολύ υψηλών ταχυτήτων mobile internet, οι Κρητικοί μπορούν πλέον εν ριπή οφθαλμού, μέσα μόλις σε 2-3 δευτερόλεπτα, να μπουν από το κινητό τους στο facebook, να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο, ακόμη και να κατεβάσουν μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα διαδικτυακά μια φωτογραφία, που παλιότερα θα απαιτούσε πολλή περισσότερη ώρα και περισσότερη υπομονή για να κατέβει...

Για τις νέες υπηρεσίες αλλά και τις μοναδικές εμπειρίες που μπορούν οι Κρητικοί να απολαύσουν χάρη στο νέο δίκτυο 4G της WIND μας μίλησε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη", ο ανώτερος διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης.

O Γιώργος Τσαπρούνης, διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND

Το νέο δίκτυο 4G στην Κρήτη απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές WIND χάρη στις νέες υπερσύγχρονες υποδομές της εταιρείας στο νησί. Κύριε Τσαπρούνη, πείτε μας λίγα λόγια.

«Έχοντας ως στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές της ευρυζωνική εμπειρία υψηλών ταχυτήτων στο mobile internet, η WIND δημιουργεί ένα τελείως διαφορετικό δίκτυο. Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του δικτύου της WIND στην Κρήτη ξεκίνησαν το 2015 και αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στην περιφέρεια, καθώς μέχρι σήμερα οι επενδύσεις σε νέες υποδομές έχουν ξεπεράσει τα 14 εκατ. ευρώ. Το νέο δίκτυο 4G της WIND έχει ενισχυμένη κάλυψη στην Κρήτη, καλύπτοντας το 97% του πληθυσμού και προσφέροντας υψηλές ταχύτητες για μοναδική εμπειρία στην επικοινωνία».

Τι κάνει το 4G δίκτυο μια ξεχωριστή εμπειρία για τους συνδρομητές της WIND;

«Η χρήση από το δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων, αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD) στο smartphone/tablet, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία των συνδρομητών με τα κοινωνικά δίκτυα και το "Cloud", ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες».

 Και τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

«Με το νέο δίκτυο χρειάζονται μόνο 3 δευτερόλεπτα για να μπουν οι χρήστες στο Facebook ή να πλοηγηθούν στο internet από το κινητό τους και μόλις 2,5 δευτερόλεπτα για να κατέβει στο κινητό μια φωτογραφία 5 Μbytes από το διαδίκτυο. Η παρακολούθηση video από το YouTube γίνεται άνετα, χωρίς διακοπές, ενώ αποστέλλονται πολύ πιο εύκολα e-mails με μεγαλύτερα αρχεία».

Προσφορές για τους Κρητικούς

Δωρεάν MB κάθε μήνα! Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος;

«Προκειμένου όλοι να απολαμβάνουν τα οφέλη του νέου 4G δικτύου, η WIND προσφέρει δωρεάν ΜΒ κάθε μήνα τόσο σε νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και Q, όσο και σε υφιστάμενους που θα επισκεφτούν ένα κατάστημα WIND για να αλλάξουν εντελώς δωρεάν τη SIM κάρτα τους σε 4G SIM. Επιπλέον, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας στην Κρήτη οι επισκέπτες θα βρουν αποκλειστικές προσφορές σε 4G smartphones, που ξεκινούν από 79 ευρώ και προγράμματα κινητής που καλύπτουν τις ανάγκες τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια