Ειδήσεις

Ποντικός αναστάτωσε τα ΤΕΠ και σκυλί κοιμήθηκε στα ράντζα

Αντιμέτωποι με έναν απρόσκλητο επισκέπτη βρέθηκαν ασθενείς, επισκέπτες και εργαζόμενοι στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ΠΑΓΝΗ

Αντιμέτωποι με έναν ξαφνικό και συνάμα απρόσκλητο επισκέπτη βρέθηκαν ασθενείς, επισκέπτες και εργαζόμενοι στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου προ ημερών.

Ένας ποντικός έκανε ξαφνικά την εμφάνιση του, βολτάροντας στην είσοδο των ΤΕΠ και προκαλώντας προς στιγμή αναστάτωση σε όλους όσοι τον αντίκρυζαν.

Μάλιστα οι πιο θαρραλέοι δεν δίστασαν να του "κόψουν την φόρα" και με τα πόδια τους, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του neakriti.gr,  προσπάθησαν να τον βγάλουν εκτός νοσοκομείου, μεσολαβώντας ακόμη και οι καθαρίστριες με σκούπες και φαράσια ανά χείρας.

Τελικά ο ανεπιθύμητος επισκέπτης τράπηκε σε φυγή ενώ με αφορμή το περιστατικό, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλος υποστήριξε ότι:
"Σαφώς πρόκειται για μεμονωμένο περισταστικό, στο νοσοκομείο έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα καθαριότητας και υγιεινής των χώρων με την συνεχή επίβλεψη του επόπτη υγείας ενώ σε τέτοιες περιπτώσεις ακολουθούνται και οι απαραίτητες διαδικασίες απολύμανσης του χώρου."

Όταν το σκυλί κοιμήθηκε στα ράντζα

Και μπορεί όλα τα παραπάνω να συνέβησαν στο ΠΑΓΝΗ, αίσθηση την ίδια ώρα προκάλεσε η παρουσία ενός τετράποδου πάνω σε ράντζα σε εξωτερικό χώρο αυτήν την φορά του  Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Το σκυλί θέλησε κατά πάσα πιθανότητα να ξεκουραστεί και προτίμησε να ανέβει στα… ψηλά, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες επισκεπτών μετά από λίγο είχε και παρέα από άλλα σκυλιά.

Όπως ήταν φυσικό σε όλους όσοι ήρθαν αντιμέτωποι με το συγκεκριμένα θέαμα, όπως και ο αναγνώστης που έστειλε τη φωτογραφία ,τους γεννήθηκε ερώτημα και συνάμα προέκυψε ανησυχία για το τι γίνεται σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι δεν πάρουν χαμπάρι την παρουσία του σκύλου και δεν προχωρήσουν σε καθαρισμό και απολύμανση των ράντζων, ή για άλλους φορεία , πριν χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά ασθενούς.

Και σε αυτήν περίπτωση ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου κ. Τασσόπουλος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση ,διευκρινίζοντας ότι τα ράντζα αυτά δεν χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν ασθενείς.

Επιμέλεια: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια