default-image

Σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις από το ΣΜΚ

Σπορ
Σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις από το ΣΜΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετές σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Πριν από περίπου ένα μήνα διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο αγώνα γυναικών στα πλαίσια της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Κούλε με τη συμμετοχή εκατοντάδων φίλων του τρεξίματος και της πεζοπορίας. Μάλιστα τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για τις ανάγκες του συλλόγου «Ευ Ζω με τον καρκίνο».

Στις αρχές Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή 4/12 θα διεξαχθεί ο 14ος Άθλος «Στα χνάρια του Μίνωα» που έχει πλέον καθιερωθεί και περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 70χλμ και αγώνα ποδηλασίας 140χλμ.  Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο site: cretamarathon.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί στο 6972016000 (Σπύρος Καμπαξής) και 6945251883 (Ευάγγελος Πολλάκης).

Και το 2017, όμως θα ξεκινήσει με μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα για τις 19 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί ο 11ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος& 3ος οικογενειακός δρόμος. Επίσης στις 19 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ο ορειβατικός δρόμος του ιερού Βουνού Γιούχτα στην διαδρομή Κνωσός-βουνό Γιούχτας Αρχάνες 22.5 χλμ και παράλληλοι αγώνες 6 χλμ και 1000μ.

Από εκεί και πέρα, στις 30 Απριλίου του 2017 θα διεξαχθεί ο παλαιότερος αγώνας στο είδος του στην Κρήτη, ο Επετειακός 30ος Κορακοβούνιος δρόμος.

Τέλος, στις 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η σπουδαιότερη διοργάνωσή, ο 1ος Μαραθώνιος της Ευρώπης και παράλληλα οι αγώνες 5χλμ και 1.000μ. στην περιοχή Μεσαράς.

 Για όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες στο site: cretamarathon.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News