default-image

Ξανά ισοπαλία για την Γιουνάιτεντ, αποβλήθηκε ο Μουρίνιο

Ποδόσφαιρο
Ξανά ισοπαλία για την Γιουνάιτεντ, αποβλήθηκε ο Μουρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοεί την τη νίκη στο «Όλντ Τράφορντ».

Το 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο "Θέατρο των Ονείρων" το απόγευμα της Κυριακής ήταν η 4η συνεχόμενη ισοπαλία των "κόκκινων διαβόλων" στην έδρα τους για το πρωτάθλημα.

Η επίδοση αυτή αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για την ιστορία της Γιουνάιτεντ στην Premier League (τελευταία φορά που έφερε 4 σερί εντός έδρας ισοπαλίες στο πρωτάθλημα ήταν τον Φεβρουάριο του 1990)  η οποία δεν λέει να ξεπεράσει τη μετριότητα εφέτος.

Έτσι λοιπόν  μετά το 1-1 κόντρα στη Στόουκ, το 0-0 κόντρα στην Μπάρνλεϊ και το 1-1 κόντρα στην Αρσεναλ ήταν η σειρά της Γούεστ Χαμ να πάρει βαθμό στην έδρα που κάποτε ήταν φρούριο.

Ο Μουρίνιο πάντως το είχε δει από νωρίς το έργο και είχε φροντίσει να αποβληθεί από το 28ο λεπτό του ματς (με το σκορ ήδη στο 1-1 από τα γκολ των Σακό στο 2' και Ιμπραχίμοβιτς στο 21') όταν ο "special one" έχασε την ψυχραιμία του και αποχώρησε κατόπιν απόφασης διαιτητή από τον πάγκο για δεύτερη φορά στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια των "κόκκινων διαβόλων".

Τι συνέβη; Ο Νομπλ προσπάθησε να κόψει με τάκλιν τον Πογκμπά εντός περιοχής και ο Γάλλος άσος έπεσε θεαματικά στο έδαφος χωρίς να υπάρχει η παραμικρή επαφή, με τον διαιτητή Μος να του δείχνει σωστά την κίτρινη κάρτα για "θέατρο" και τον Μουρίνιο να ωρύεται στη γραμμή του πλαγίου άουτ.

Μόλις είδε τον διαιτητή να "κιτρινίζει" τον παίκτη του αρχικά έκανε έναν μορφασμό θυμού και στη συνέχεια κλώτσησε με δύναμη ένα μπουκάλι πάνω στα νεύρα του, με την αποβολή να έρχεται πριν καν ολοκληρωθεί το ημίωρο..

Πηγή: contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News