Ειδήσεις

50 Κρητικοί σώθηκαν με δωρεάν εξετάσεις από εθελοντές -video

Πλειάδα γιατρών έρχεται για να κάνει δωρεάν εξετάσεις στα χωριά της Κρήτης. Έχουν χειρουργήσει πάνω από 50 ανασφάλιστους Κρητικούς.

Υπηρεσίες ζωής που προσφέρουν από το 1999 έως σήμερα. Ο λόγος για τους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού Αθηνών, οι οποίοι έχουν βάλει σκοπό ζωής, τη προσφορά προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη ιατρικής φροντίδας και στήριξης.

Λαμβάνουν την κανονική τους άδεια, όχι για ξεκούραση ή για διακοπές αλλά για να βρεθούν σε χωριά της Κρήτης και της υπόλοιπης χώρας, εξετάζοντας δωρεάν εκατοντάδες πολίτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Από τρία άτομα, το κλιμάκιο αποτελείται σήμερα από 10 άτομα και εμπλουτίζεται συνεχώς. Ουρολόγος, Αγγειοχειρουργός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Καρδιολόγος και Ορθοπεδικός εξέτασαν δωρεάν εκατοντάδες πολίτες στην ευρύτερη περιοχή των Ασιτών.

Πέρα από το μήνυμα της πρόληψης, γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού Αθηνών αντιμετώπισαν όλα αυτά τα χρόνια σοβαρά περιστατικά καθώς περισσότεροι από 50 ανασφάλιστοι πολίτες στην Κρήτη, χειρουργήθηκαν δωρεάν, μέσω της εθελοντικής αυτής προσφοράς.

Τριήμερες αποδράσεις ζωής που πραγματοποιούν συχνά γιατροί και νοσηλευτές του Ερυθρού Σταυρού, με την Κρήτη και τους ανθρώπους της να βρίσκονται όπως λένε στην καρδιά τους.

Σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα, η Κρήτη βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδα υγείας, όπως λένε οι ειδικοί.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια