Ειδήσεις

Τρία σχολεία της Κρήτης στη Βουλή

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαλίων, καθώς και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Λασιθίου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν χθες το απόγευμα στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαλίων, καθώς και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Λασιθίου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν χθες το απόγευμα στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα.

Το ρόλο του ξεναγού ανέλαβε ο γραμματέας της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος υποδέχτηκε αυτοπροσώπως τους μαθητές, συνοδούς καθηγητές και γονείς, και τους ξενάγησε σε ιδιαίτερους χώρους του Κοινοβουλίου.

Μετά το πέρας της ξενάγησης, ο κ. Αυγενάκης είπε απευθυνόμενος στους μαθητές:

«Εύχομαι η σημερινή σας επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων να σας εμπνεύσει και να σηματοδοτήσει την ενεργό συμμετοχή σας στα κοινά, και στο μέλλον να είστε εσείς αυτοί που θα εκπροσωπείτε την Κρήτη και τους πολίτες της εδώ! Η δική σας συμμετοχή στα κοινά θα ωφελήσει τόσο τους πολιτικούς, όσο και την κοινωνία συνολικά. Δική μας δουλειά είναι να διασφαλίσουμε ότι η φωνή σας θα ακούγεται και ότι η συμμετοχή σας θα έχει αποτελέσματα.

Με καλύτερα ενημερωμένους πολίτες μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερη και ισχυρότερη Δημοκρατία στη χώρα μας».

Α.Χ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια