Ειδήσεις

Ζουν με την ελπίδα για το μωρό που του όρμησε σκύλος- video

Στην παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ παραμένει το 17 μηνών αγοράκι που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής δέχτηκε επίθεση από σκύλο .

Στην παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται το μόλις 17 μηνών αγοράκι που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής δέχτηκε επίθεση από σκύλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Σύμφωνα και με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκη στο neakriti.gr: "Το παιδί παραμένει για νοσηλεία στη παιδοχειρουργική και παρακολουθείται και από τους γιατρούς της κλινικής αλλά και από οφθαλμιάτρους με δεδομένο ότι έχει τραύματα και στο μάτι. Θα χρειαστεί χρόνος για περαιτέρω συμπεράσματα ωστόσο η υγεία του δεν κινδυνεύει με δεδομένο ότι τα τραύματα του δεν εμπνέουν ανησυχία."

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΥΛΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙ

Την ίδια ώρα η οικογένεια ζει ώρες αγωνίας με την ελπίδα, το αγγελούδι της να καταφέρει να κερδίσει αυτήν τη μάχη και σύντομα αυτός ο εφιάλτης να ανήκει στο παρελθόν και απλά και μόνο να αποτελεί για την ίδια μία άσχημη ανάμνηση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 17 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΚΥΛΙ

Το αγοράκι μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου. Έγιναν οι απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις, το είδε οφθαλμίατρος και παιδοχειρουργός.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε για νοσηλεία στην Παιδοχειρουργική κλινική αλλά η κατάσταση εξαρχής δεν έδειχνε σημάδια ανησυχητικά.Το παιδί τραυματίστηκε κοντά στο μάτι αλλά έχει μόνο οιδήματα. Υποβλήθηκε και σε αξονική.

Υπενθυμίζεται ότι το σκυλί επιτέθηκε μπροστά στα μάτια των γονιών του στο μικρό αγοράκι, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στη μία πλευρά του προσώπου του.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη - Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια