default-image

Με 2 κιλά κάνναβης κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στους δρόμους

Κρήτη
Με 2 κιλά κάνναβης κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στους δρόμους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν,  το βράδυ του Σαββάτου δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και  27 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων και ειδικού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα  αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι σε προγενέστερο χρόνο όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, είχαν αποκρύψει ποσότητα κάνναβης, σε δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού βάρους 1.912 γραμμάρια.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 27χρονου και δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του 25χρονου ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι  συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News