default-image

Γ’ Εθνική: Αυλαία με το ΠΟΑ-Ιάλυσος

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Αυλαία με το ΠΟΑ-Ιάλυσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την κορυφή της Γ' Εθνικής να μην έχει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος κρητικό χρώμα, διεξάγεται σημερα η 10η αγωνιστική με σπουδαία και δύσκολα ματς για τις ομάδες του νησιού. Η κατάκτηση των βαθμών είναι μάλιστα επιτακτική ανάγκη μετά τις βαθμολογικές απώλειες της περασμένης Τετάρτης.

Το ΠΟΑ-Ιάλυσος, που θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής, θα γίνει στο Ατσαλένιο με έναρξη στις 12 το μεσημέρι, όπως ζήτησε ο Ιάλυσος για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά. Ο Βασίλης Κρασανάκης, που και πάλι θα έχει εκτός πλάνων τον τραυματία Πετράκη, τόνισε σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τους Ροδίτες: «Το παιχνίδι απέναντι στον Ιάλυσο θα πρέπει να αποτελέσει την αρχή της επιστροφής στην αγωνιστική εικόνα που είχαμε στα πρώτα επτά παιχνίδια, να μαχόμαστε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στόχος μας είναι η νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα έχουμε στεναχωρήσει τους φιλάθλους μας, που έχουν αποκτήσει προσδοκίες από εμάς, όχι άδικα και αυτό θα πρέπει να αλλάξει και αυτή τη φορά να φύγουν με χαμόγελο και ικανοποίηση από το γήπεδο».

Τη 18άδα που επέλεξε ο Βασίλης Κρασανάκης αποτελούν οι: Ματαλλιωτάκης, Γιαγκιόζης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Αραβιάκης, Βρεττός, Καρβελάς, Γενιτσαρίδης, Ξυλούρης, Χατζηανδρέου, Σταθόγλου, Πετράς, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Ρουμπάκης, Αμπντουραχμάνι, Σακλαμάκης, Τριανταφύλλου.

Ο Εργοτέλης βρίσκεται στον Πειραιά για την αναμέτρηση στο Μοσχάτο με τον Εθνικό με σέντρα στις 15:00. Ο Ουσταμπασίδης πήρε στην αποστολή τον Λεάλ, όχι όμως και τον Καϊμακαμούδη ενώ οι 18 παίκτες που ταξίδεψαν στον Πειραιά είναι οι: Στεφανάκος, Βασιλειάδης, Τσουμάγκας, Μπερουασβίλι, Τζανής, Ρουσάκης, Μανουσάκης, Καρράς, Δημήτρης, Κοιλιάρας, Μισέλ, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Καλέ, Κολόκας, Λεάλ, Πόι και Γκοτσούλιας.

Ο Ερμής Ζωνιανών ταξίδεψε στη Σαντορίνη για το ματς με Πανθηραϊκό κομπλέ και για το "διπλό" απέναντι στην ομάδα του πρώην προπονητή του, Μανόλη Παπαματθαιάκη, ενώ το ΙΝΚΑ θέλει τρίποντο στην έδρα του με αντίπαλο την Θύελλα. Αναλυτικά η 10η αγωνιστική:

Σήμερα (12:00)

*ΠΟΑ-Ιάλυσος (γηπ. ΠΟΑ): Μπερτάκης, Αναστασάκης, Πετεινάτος (Χανίων)

Σήμερα (15:00)

*Εθνικός-Εργοτέλης (γηπ. Μοσχάτου): Φώτης, Αργύρης, Παγούρας (Βοιωτίας)

*ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Θύελλα Ραφ. (γηπ. Μουρνιών): Κρασαγάκης, Μαυρουδής, Γαρεφαλάκης Ε. (Ηρακλείου)

*Πανθηραϊκός-Ερμής Ζωνιανών (γηπ. Θήρας): Αντωνίου, Κουντουρέλης (Αθηνών), Αργύρης (Εύβοιας)

*Προοδευτική-Ηλυσιακός (γηπ. Νίκαιας): Κουκουλάς (Λέσβου), Μήταρης, Δουλγεράκης  (Ανατολ. Αττικής)

*Άγιος Ιερόθεος-Κηφισιά (γηπ. Ηφαίστου): Τζοβάρας, Καραγιάννης, Δόσκορης (Φθιώτιδας)

*Τριγλία Ραφήνας-Ιωνικός (γηπ. Ραφήνας): Ρατσιάτος, Νίκα, Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

*Ρεπό: Ρόδος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΙΩΝΙΚΟΣ      21

2.ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ      20

3.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ      17

4.ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ      16

5.ΠΟΑ      15

6.ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ      12

7.ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ      11

8.ΙΑΛΥΣΟΣ      9

9.ΡΟΔΟΣ      9

10.ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ      9

11.ΙΝΚΑ ΧΑΝΙΩΝ      8

12.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ      7

13.ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ      6

14.ΚΗΦΙΣΙΑ      6

15.ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ      6

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News