default-image

Ξέσπασμα Χατζηβασιλείου για Alpha: Δεν ανέβηκα ποτε σε κότερο

Life
Ξέσπασμα Χατζηβασιλείου για Alpha: Δεν ανέβηκα ποτε σε κότερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και δεν δίστασε να τα ... βάλει με τους παρουσιαστές του Alpha αλλά και με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Με τον πρόεδρο έχουμε μια αλληλοεκτίμηση. Εγώ δεν πήγα ποτέ διακοπές με τον πρόεδρο. Αυτά…», δήλωσε και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο. Ούτε το έχω δει ποτέ απέξω», αδειάζοντας όλα τα ονόματα του καναλιού που έχουν κάνει διακοπές κατά καιρούς με τον Κοντομηνά.

Όταν ρωτήθηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο, ξέσπασε: «Βεβαίως και το θεωρώ λάθος, διότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εκπομπή μας ή το μέσο που έχουμε, γιατί κάνουμε έτσι τη δουλειά μας, σε άλλη κατεύθυνση. Εγώ νομίζω έγινε χειραγώγηση. Δεν μασάω, έχουμε το δικαίωμα της γνώμης. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ χαρισματικός άνθρωπος ο Λάκης Λαζόπουλος, ευφυέστατος, έχει κάνει υπέροχα πράγματα και στην τηλεόραση και στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο -είχα πάει πέρυσι να δω την παράσταση και ήταν εξαιρετική. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να διαφωνώ με κάποιες τακτικές. Άλλο εκτιμούμε έναν άνθρωπο για τη δουλειά του και άλλο κρίνουμε πως χρησιμοποίησε ένα μέσο που του δόθηκε για να κάνει τη δουλειά του που έκανε και άλλα πράγματα μέσα από τη δουλειά του».

faysbook.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News