Ειδήσεις

Αργυρό μετάλλιο στην Cretan Olive Mill

Μετάλλιο και μάλιστα αργυρό για μια κρητική εταιρεία από το χώρο του ελαιολάδου με έδρα το νομό Ηρακλείου που κατάφερε να διακριθεί για μια φορά και μάλιστα με τη στήριξη και τις ψήφους των ίδιων των πολιτών!

Πρόκειται για την Cretan Olive Mill, η οποία παρέλαβε το αργυρό μετάλλιο στα πλαίσια της διοργάνωσης για τα τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards. Τα βραβεία αυτά διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά. Στόχος της διαδικασίας ηταν να αναδειχθούν και να επιβραβευθουν οι ανθρώποι, οι ιδέες και οι συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Το βραβείο παρέλαβε περήφανος ο Μιχάλης Αλμπαντάκης .Όπως επισημάνθηκε στόχος της εταιρείας παραμένει η παραγωγή ποιοτικού προϊόντος μέσα από την συνεργασία με τους ελαιοπαραγωγούς που στηρίζουν την Cretan Olive Mill ολοένα και περισσότερο, καθώς και η κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερου μερίσματος της παγκόσμιας αγοράς, αφού μέσα από την επίτευξη του στόχου αυτού, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και ουσιαστικά για όλους τους εμπλεκόμενους με τον ελαιοπαραγωγικό τομέα.

Μάλιστα στον μεγάλο νικητή της βραδιάς, δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκής εμβέλειας forum που διεξάγει ο Σύνδεσμος Γερμανικών Εισαγωγέων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2017 στη Γερμανία.

Σχόλια