default-image

Αγωνία για το 1,5 έτους αγοράκι που δαγκώθηκε από σκύλο

Κρήτη
Αγωνία για το 1,5 έτους αγοράκι που δαγκώθηκε από σκύλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έφταναν οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένεια του μικρού αγοριού το οποίο δαγκώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από σκύλο αλλά τώρα έρχεται και η μεγάλη αγωνία για την πορεία της υγείας του. Οι γονείς καρδιοχτυπούν καθώς βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη να βλέπουν το παιδάκι να νοσηλεύεται σε  κρεβάτι της Παιδοχειρουργικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ ανησυχώντας για το γεγονός ότι το τραύμα που άφησε πίσω του το δάγκωμα βρίσκεται στο μάτι.

Αντίθετη είναι όμως η εικόνα που δίνουν οι γιατροί που εμφανίζονται καθησυχαστικοί .

Έχει οιδήματα στο πρόσωπο

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη που μίλησε στο neakriti.gr «το αγοράκι μεταφέρθηκε στις 22.00 το βράδυ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου. Έγιναν οι απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις, το είδε οφθαλμίατρος και παιδοχειρουργός. Στη συνέχεια οδηγήθηκε για νοσηλεία στην Πασιδοχειρουργική κλινική αλλά η κατάσταση δεν είναι ανησυχητική .Το παιδί τραυματίστηκε κοντά στο μάτι αλλά έχει μόνο οιδήματα. Υποβλήθηκε και σε αξονική άλλα ευτυχώς η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή κατάσταση» .

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΚΥΛΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ 17 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ

Επιθέσεις χωρίς τέλος

Η κατάσταση έχει φτάσει ωστόσο στο απροχώρητο αφού η μια μετά την άλλη καταγράφονται οι επιθέσεις σκύλων και μάλιστα σε πολύ κεντρικά σημεία της πόλης όπως στην προκειμένη περίπτωση. Κανείς πλέον δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση καθώς ακόμα και στις συνοικίες οι επιθέσεις είναι συχνές.

Υπνεθυμίζεται ότι το σκυλί επιτέθηκε μπροστά στα μάτια των γονιών του στο μικρό αγοράκι, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στη μία πλευρά του προσώπου του.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News