default-image

Mε την Νταρουσάφακα απόψε ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Mε την Νταρουσάφακα απόψε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός μετά από δύο χαμένα ματς που μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει, απέναντι σε Ρεάλ και Ολυμπιακό, καλείται να αντιδράσει. Το αποψινό ματς με την Νταρουσάφακα (21:45, Novasports 2) έχει μεγάλη σημασία, καθώς ενδεχόμενη νίκη θα επαναφέρει τους «πράσινους» σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως για περίπου 4 μήνες δεν θα έχει τη βοήθεια του Τζέιμς Γκιστ. Αντ' αυτού είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο ο Κένι Γκάμπριελ, έστω και με μια προπόνηση στα πόδια του και με περίπου μιάμιση μέρα στην Αθήνα. Για την ώρα μοιάζει δεδομένο πως θα είναι στη δωδεκάδα. Όσο για τον Μάικ Τζέιμς, πιθανότατα είναι το τελευταίο ματς της Ευρωλίγκας που χάνει.

Η Νταρουσάφακα έρχεται στο ΟΑΚΑ με ρεκόρ 5-3, παρά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ, που ήταν και η πρώτη της εκτός έδρας σε τέσσερα ματς φέτος. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει στα χέρια του ένα πανάκριβο ρόστερ αξίας περίπου 20 εκατ. δολαρίων, στο οποίο δεσπόζουν οι Γουίλμπεκιν, Άντερσον και Γουοναμέικερ στα γκαρντ, οι Κλάιμπερν και Χαρανγκόντι στα φόργουορντ και ο αθλητικός σέντερ Σλότερ, ενώ πλαισιώνονται από τον εξαιρετικό Λετονό σουτέρ Μπέρτανς, τον Γάλλο πάουερ φόργουορντ Μερμάν και τους Τούρκους διεθνείς ψηλούς Ερντέν, Σαβάς και Αλντεμίρ.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές στο παρελθόν, απόρροια της «φτωχής» ιστορίας της. Για το περσινό Top 16 οι «πράσινοι» είχαν νικήσει 82-79 στο ΟΑΚΑ και 86-84 στην Πόλη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία).

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News