Ειδήσεις

Ο Γιάννης Κουράκης στις Αντιθέσεις στην ΚΡΗΤΗ TV

Απόψε, στις 10, ο Γιάννης Κουράκης σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα στις “Αντιθέσεις” με τον Γιώργο Σαχίνη. Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, ο τέως δήμαρχος Ηρακλείου ανοίγει τα χαρτιά του σε μια τηλεοπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Απόψε, στις 10, ο Γιάννης Κουράκης σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα στις "Αντιθέσεις" με τον Γιώργο Σαχίνη. Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, ο τέως δήμαρχος Ηρακλείου ανοίγει τα χαρτιά του σε μια τηλεοπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Μια τηλεοπτική συνέντευξη που έρχεται λίγα 24ωρα μετά την εκρηκτική - προεκλογικής άρδην... ατμόσφαιρας - ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής.

Στον απόηχο της σφοδρής αντιπαράθεσης που είχε με τον Βασίλη Λαμπρινό, ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου αναμένεται να αναφερθεί στα έργα και στις ημέρες της νυν δημοτικής Αρχής.

Παράλληλα θα κληθεί να κάνει το δικό του απολογισμό για την παράταξή του ως μείζονα αντιπολίτευση στο Δήμο αυτά τα δύο και κάτι χρόνια, και φυσικά αναμένεται να δώσει... στίγμα ως προς τις προθέσεις του για τα επόμενα αυτοδιοικητικά ή πολιτικά βήματα...

Α.Χ.

Σχόλια