default-image

"Πήρα λουλούδια σήμερα.Ήταν η μέρα της κηδείας μου" (video)

Κρήτη
"Πήρα λουλούδια σήμερα.Ήταν η μέρα της κηδείας μου" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια συγκλονιστική επιστολή που σπάει καρδιές και ραγίζει κόκκαλα, από μία γυναίκα που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του αγαπημένου της . Μία επιστολή από μία γυναίκα, θύμα κακοποίησης που υπέστη τα πάνδεινα μέχρι θανάτου όπως άλλωστε αναφέρει η ίδια.

Μια επιστολή που προκαλεί οργή και αποτροπιασμό με παραλήπτη  τη πρόεδρο του συνδέσμου μελών γυναικείων σωματείων του νομού Ηρακλείου Μαίρη Παχιαδάκη ,δίχως και η ίδια να γνωρίζει την κατάληξη της κακοποιημένης αυτής γυναίκας.

«Αν διαβάσει κάνεις αυτό το κείμενο, θα καταλάβει ότι απλά και μόνο αποτυπώνει τη γυναίκα όταν κακοποιείται στο μέγιστο βαθμό . Δεν χρειάζονται λόγια τα γράφει η ίδια, αυτό κρατάμε και είναι πολύ λυπηρό. Τα λουλούδια πήγαν για την κηδεία της. Ενώ σίγουρα κάποιος ήξερε την ιστορία της » υποστηρίζει η κ. Παχιαδάκη στο neakriti.gr η οποία και έγινε αποδέκτης του «ποιήματος» της άγνωστης γυναίκας από μία επίσης κακοποιημένη γυναίκα.

Το ποίημα της άγνωστης γυναίκας

"Πήρα λουλούδια σήμερα.

Δεν ήταν τα γενέθλια μου ή κάποια άλλη ιδιαίτερη μέρα.

Κάναμε τον πρώτο μας καυγά χτες βράδυ. Και μου είπε πολλά σκληρά πράγματά που με πλήγωσαν πολύ.

Ξέρω πως μετάνιωσε και δεν εννοούσε αυτά που έλεγε. Γιατί μου έστειλε λουλούδια σήμερα.

Δεν ήταν η επέτειος μας ή κάποια ιδιαίτερη μέρα. Χτες βράδυ με χτύπησε στον τοίχο και άρχισε να με πνίγει. Ήταν σαν εφιάλτης. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αλλά ξέρω πως το μετάνιωσε. Γιατί, μου έστειλε λουλούδια σήμερα.

Πήρα λουλούδια σήμερα. Σήμερα ήταν πολύ ιδιαίτερη μέρα. Ήταν η μέρα της κηδείας μου . Με χτύπησε μέχρι θανάτου.

Αν είχα βρει τη δύναμη και το κουράγιο να τον αφήσω, δεν θα είχα πάρει λουλούδια… σήμερα.»

Συγκλονιστικά στοιχεία για την κακοποιημένη γυναίκα στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας που είναι αφιερωμένη στη εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών έφερε στο φως η κ. Παχιαδάκη καλεσμένη στην εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ της ΚΡΗΤΗ TV.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΒΙΑΣ

Να σημειωθεί ότι η 25η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιείται στο Ηράκλειο μία έκθεση αφίσας για τα δικαιώματα των γυναικών, στα γραφεία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου.

Πρόκειται για μια Διεθνή Έκθεση Αφίσας για την ανισότητα, τη βία και τις διακρίσεις με βάση το φύλο, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Νοεμβίου.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά έως τις 16 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Τα γραφεία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου βρίσκονται επί της οδού Μεραμπέλλου 56, κοντά στο ξενοδοχείο "Ατλαντίς".

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News