default-image

Μυστηριώδης ομίχλη τυλίγει την εθνική οδό

Κρήτη
Μυστηριώδης ομίχλη τυλίγει την εθνική οδό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καπνός θα τυλίξει περιοχή του Ηρακλείου και μια ομίχλη θα απλωθεί για λίγο κάτω από την εθνική. Δεν πρόκειται όμως για μετεωρολογικό φαινόμενο αλλά για ειδικά εφέ που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των γυρισμάτων που θα γίνουν για την ταινία μικρού μήκους Loca, μια ταινία όλες τις λεπτομέρειες της οποίας είχε παρουσιάσει το neakriti.gr.

Καπνός θα καλύψει τον υπόγειο κόμβο της εθνικής οδού Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου στο ύψος της Παπαναστασίου. Συγκεκριμένα η οδός Αποστόλου Καρατάρη και δρόμοι περιμετρικά θα κλείσουν την Παρασκευή 25 Νομβρίου από τις  06.00- 15.00 το μεσημέρι, ενώ έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία τα γυρίσματα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: LOCA, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Σύμφωνα με το σενάριο η σκηνή εκτυλίσσεται μέσα πυκνή ομίχλη, το γύρισμα θα γίνει με 3 ηθοποιούς και συνεργείο 20 ατόμων. Το Σάββατο θα υπάρξει συνέχεια στις Μαλάδες.

Μια φιλόδοξη ταινία

Το «Loca» είναι μία ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία της Μαρίας Παπαδάκη και σενάριο της ίδιας και του Λευτέρη Γιαννακουδάκη.

Μετά την ολοκλήρωσή της η οποία φιλοδοξεί να ταξιδέψει σε διεθνή φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους «γιατί είναι πολύ σημαντικό για μας να δείξουμε ότι στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και δημιουργούν. Ότι δεν έχει διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός. Ότι η κρίση είναι στις αξίες, δεν είναι οικονομική», τόνισε αποκλειστικά στο neakriti.gr η υπεύθυνη εκτέλεσης παραγωγής Μάρθα Λυρώνη.

Γυρίσματα έγιναν ήδη στο Λάκκο όπου εμφανίστηκαν φώτα, κάμερες, και άνθρωποι της παραγωγής να πηγαινοέρχονται προκαλώντας την περιέργεια των κατοίκων.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη - Μαρία Αγαπάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News