default-image

Απίστευτη τραγωδία: Δύο φοιτητές νεκροί σε δυστύχημα στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Απίστευτη τραγωδία: Δύο φοιτητές νεκροί σε δυστύχημα στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μακάβρια λίστα του βωμού της ασφάλτου προστέθηκαν δύο ακόμα ζωές νέων ανθρώπων στο Ρέθυμνο, ανεβάζοντας τους νεκρούς στους 62.

Ακόμη μεγαλύτερη θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο νεκροί είναι νεαροί φοιτητές.

Θρήνος για τους δύο νέους

Πρόκειται για 21χρονο, Διονύση Δαμάσκο, φοιτητή από την Κόρινθο που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα και 22χρονη, Χριστίνα - Ραφαηλία Χάνη, φοιτήτρια από την Αθήνα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε ενώ πιθανότατα ο 21χρονος επιχειρούσε προσπέραση σε άλλη μοτοσικλέτα, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο κράσπεδο, με συνέπεια τα δυο παιδιά να εκσφενδονιστούν στην άσφαλτο με μοιραίες συνέπειες αφού δεν φορούσαν κράνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελαφρά τραυματίστηκε άτομο που επέβαινε στη δέυτερη μηχανή.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διερευνά το τμήμα τροχαίας Ρεθύμνου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

Συγκλονισμένη από το τραγικό δυστύχημα η Πανεπιστημιακή Κοινότητα του Ρεθύμνου

Σε σχετική τους ανακοίνωση, η Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Κρήτης αναφέρουν ότι συµµετέχουν στο πένθος για την πρόωρη απώλεια του φοιτητή του Τµήµατος Φιλολογίας, Διονυσίου Δαμασκού και της φοιτήτριας του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Χριστίνας-Ραφαηλίας Χάνη και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«H Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Κρήτης συμμετέχουν στο πένθος για την πρόωρη απώλεια του φοιτητή του Τµήµατος Φιλολογίας

Διονυσίου Δαμάσκου και της φοιτήτριας του Τµήµατος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Χριστίνας Ραφαήλιας Χάνη και εκφράζουν τα θερµά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

Τα τροχαία, δυστυχέστατα, διαρκώς αυξάνονται, µε αποτέλεσμα καθημερινά να θρηνούμε θύµατα, μεταξύ των οποίων συχνά, νέους ανθρώπους. Σήμερα, η πανεπιστημιακή κοινότητα θρηνεί τους δύο φοιτητές που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από τη ζωή. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουµε τα παιδιά µας, το µέλλον αυτού του τόπου, και να µεριµνήσουµε ώστε να έχουν την κατάλληλη κυκλοφοριακή αγωγή», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Πρυτανείας που υπογράφει ο πρύτανης, Οδυσσέας Ζώρας.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη - Έλλη Κοκάλη

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News