Ειδήσεις

Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να αυνανίζεται έξω από σχολείο

Με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου σε ακόλαστες πράξεις, οδηγείται αύριο με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Λασιθίου, 66χρονος Ιεραπετρίτης

Με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου σε ακόλαστες πράξεις, οδηγείται την Πέμπτη με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Λασιθίου, 66χρονος Ιεραπετρίτης, συνταξιούχος, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω την Τετάρτη το μεσημέρι να αυνανίζεται, έξω από το σχολικό συγκρότημα των λυκείων της Ιεράπετρας, μέσα στο αυτοκίνητό του, τη στιγμή που σχολούσαν τα παιδιά των λυκείων της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπήρχαν καταγγελίες από καιρό για έναν άνθρωπο, ο οποίος συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο στην ίδια περιοχή. Όταν περίοικος ειδοποίησε την Ασφάλεια, δύο αστυνομικοί με πολιτικά πήγαν αμέσως στο σημείο και μετά από 20λεπτη παρακολούθηση τον συνέλαβαν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ιεραπετρίτης έκλεβε φυτοφάρμακα

Λίγο νωρίτερα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, 58χρονος Ιεραπετρίτης ο οποίος κατηγορείται για κλοπή σε γεωπονικό κατάστημα. Σήμερα το πρωί συγκεκριμένα με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από κατάστημα 45χρονου γεωπόνου φυτοφάρμακα αξίας 50 ευρώ.

Από την προανάκριση και την έρευνα που έγινε στο θερμοκήπιό του και με την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών προέκυψε ότι ο 58χρονος το προηγούμενο διάστημα αφαιρούσε κατά καιρούς με την ίδια μέθοδο φυτοφάρμακα των οποίων η αξία εκτιμάται γύρω στα 5 χιλιάδες ευρώ.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο θερμοκήπιό του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στον 45χρονο γεωπόνο.

Το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας συνεχίζει την προανάκριση και με τη εις βάρος του 58χρονου σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Σχόλια