default-image

«Πάγωσε» την Μπάγερν η Ροστόβ

Ποδόσφαιρο
«Πάγωσε» την Μπάγερν η Ροστόβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ροστόβ πήρε την 1η της νίκη στο Champions League, επικρατώντας 3-2 της Μπάγερν στην Ρωσία, έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης με έναν βαθμό αργότερα στο ματς με την Αϊντχόφεν θα κατακτήσει την κορυφή.

Σπουδαία έκπληξη στο Ροστόβ, καθώς η πρωταθλήτρια Ρωσίας νίκησε 3-2 την Μπάγερν, πήρε την πρώτη της νίκη στην ιστορία της στο Champions League και δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στους Βαυαρούς.

Μόνο ένας βαθμός αργότερα αρκεί στην Ατλέτικο στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν για να κατακτήσει την κορυφή, κάτι σημαντικότατο για την κλήρωση των "16".

Για την Ροστόβ η νίκη αυτή σημαίνει πως αύξησε τις ελπίδες της για πρόκριση στο Europa League, αλλά όπως και να έχει, αν ηττηθεί στο Αϊντχόφεν την τελευταία αγωνιστική θα μείνει στην 4η θέση.

Με το άπιαστο σουτ του Ντόουγκλας Κόστα μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ η Μπάγερν στο Ροστόβ, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Σαρντάρ Αζμούν στο 44', ολοκλήρώνοντας ιδανικά αντεπίθεση.

Ο 21άχρονος Ιρανός επιθετικός είχε σκοράρει και πριν δύο εβδομάδες κόντρα στην Ατλέτικο, ενώ στα προκριματικά είχε πετύχει γκολ και στην Άντερλεχτ και στον Άγιαξ (κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του).

Ο Φίλιπ Λαμ στο 47' βρέθηκε σε θέση φορ και έχασε σπουδαία ευκαιρία, ενώ στο επόμενο λεπτό η Ροστόβ, στην απέναντι περιοχή, κέρδισε πέναλτι, με τον Τζερόμ Μπόατενγκ να ανατρέπει τον Νομπόα και τον Πόλοζ από τα 11 βήματα να ευστοχεί και να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Τζουάν Μπερνάτ ισοφάρισε σε 2-2 με αριστερό σουτ στην κλειστή γωνία του Ούλραϊχ, από την ασίστ του Ριμπερί, αλλά στο 66' ο Κριστιάν Νομπόα με τρομερή εκτέλεση φάουλ έδωσε ξανά προβάδισμα στους Ρώσους (3-2).

ΡΟΣΤΟΒ: Τζανάεβ, Καλάτσεβ (87' Τερέντιεβ), Μέβλια, Θέσαρ Νάβας, Γκρανάτ, Κουντριασόβ, Γκάτσκαν, Ερόχιν, Νομπόα, Αμζούν (82' Γκριγκόριεβ), Πόλοζ (93' Εζατολάχι).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ (58' Χούμελς), Μπάντστουμπερ, Μπερνάτ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Λαμ, Ρενάτο Σάντσες (73' Τόμας Μίλερ), Ντόουγκλας Κόστα, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News