Ειδήσεις

Μεταφέρεται την Παρασκευή η σορός του άτυχου δολοφονημένου

Κύμα αλληλεγγύης οδήγησε στη συγκέντρωση των χρημάτων για να μεταφερθεί η σορός του 32χρονου Κρητικού στην Κρήτη.

Συγκεντρώθηκαν 4.300 ευρώ που απαιτούνται για τη διαδικασία της μεταφοράς και τα έξοδα, τα εισιτήρια της μεταφοράς της σορού του άτυχου 32 χρονου Αντώνη Χριστοφάκη που δολοφονήθηκε άγρια με 11 σφαίρες.

Τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού του άτυχου Αντώνη Χριστοφάκη καλύπτει η Aegean, όπως είπε στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα", ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης και όπως διευκρίνισε θα καλυφθούν από ομογενείς,

Kαι μετά θάνατον "βασανίζεται" ο άτυχος Κρητικός

Η οικογένεια πάλευε με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ωστόσο η έκβαση παίρνει πλέον άλλη τροπή, καθώς την Παρασκευή η σορός του άτυχου Μεσσαρίτη ταξιδεύει από Γερμανία με προορισμό την κρητική γη, ώστε οι οικείοι να του πουν το τελευταίο αντίο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ "ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ" Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ

Από την πρώτη στιγμή το neakriti.gr έγραψε ότι το ποσό που απαιτείται για την μεταφορά της σορού από τη Γερμανία στην Κρήτη είναι τεράστιο και αναζητείται λύση, ενώ τα έγγραφα φαίνεται ότι έχουν χαθεί μυστηριωδώς γεγονός για το οποίο έχει ενοχοποιηθεί η σύζυγο του θύματος.

Έρανος για τα έξοδα μεταφοράς

Το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού που πραγματοποιήθηκε και σύμφωνα με το δήμαρχο Φαιστού Γιώργο Αρμουτάκη «συζητήσαμε το θέμα μετά από αίτημα να βοηθήσει ο δήμος οικονομικά στη μεταφορά της σορού του Αντώνη Χριστόφακη.

«Το όπλο ήταν από την Κρήτη»

Ο δράστης πάντως, εμμένει στην εκδοχή του και υποστηρίζει ότι πιέστηκε ασφυκτικά από τη σύζυγο του θύματος να δολοφονήσει τον 32χρονο, ενώ το όπλο ήταν από την Κρήτη, ιδιοκτησία του θύματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες και σύμφωνα με όσα είπε στο neakriti.gr ο δικηγόρος του του 28χρονου καθ' ομολογίαν δράστη.

Μάλιστα στην απολογία του 28χρονου αφήνεται να εννοηθεί ότι η ερωμένη του και σύζυγος του θύματος δεν είχε μόνο μια εξωσυζυγική σχέση. Το neakriti.gr αναζήτησε τον/τη δικηγόρο της συζύγου του άτυχου Κρητικού η οποία κατηγορείται ότι σχεδίασε το έγκλημα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σχόλια