Ειδήσεις

Απίστευτες εικόνες στην εθνική, τραυματίστηκε ο οδηγός

Ένας 70χρονος πολυτραυματίας από το σημερινό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου πριν την έξοδο για Αλικαρνασσό

Nέο τροχαίο έρχεται να προστεθεί στον ήδη μακρύ κατάλογο που ανησυχεί τις αρχές και τους Κρητικούς.

Άγνωστα είναι τα αίτια του ατυχήματος, που έγινε λίγο πριν τις 15:30 το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου πριν την έξοδο για Αλικαρνασσό.

Τραυματίας είναι ο 70χρονος οδηγός ΙΧ με συρρόμενη πλατφόρμα, που ανετράπη. Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Πολυτραυματίας ο 70χρονος

Διερχόμενοι οδηγοί αναστατώθηκαν στη θέα του τραυματία που είχε πέσει χτυπημένος στο οδόστρωμα αλλά διατηρούσε τις αισθήσεις του. Ο 70χρονος είναι πολυτραυματίας αλλά δεν βρίσκεται όπως εκτιμάται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Εχει σπάσει το χέρι του και πονούσε ιδιαίτερα στη μέση και τον αυχένα. Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα και να να γίνει περαιτέρω έλεγχος.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

Αρκετά μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών, αφού για αρκετή ώρα υπήρξε μποτιλιάρισμα στο σημείο που έγινε το τροχαίο. Η τροχαίο που έφτασε άμεσα στο σημείο διευκόλυνε την κυκλοφορία.   

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια