Ειδήσεις

Πανηγυρίζουν το "χάλκινο" τα κορίτσια της Ρυθμικής(video)

Πανηγυρίζουν το χάλκινο μετάλλιο και 3η θέση τα κορίτσια της Ρυθμικής γυμναστικής από την Κρήτη που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Δείτε την εμφάνιση.

Πανηγυρίζουν το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση τα κορίτσια της Ρυθμικής γυμναστικής από την Κρήτη που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!


Οι αθλήτριες του γυμναστικού συλλόγου "Ν.Καζαντζάκης" έλαμψαν με το ταλέντο τους στο Ομαδικό Τελικής φάσης Ensemble Ρυθμικής, Γυμναστικών Συλλόγων Ελλάδος όπου κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Οι πανηγυρισμοί... καλά κρατούν και περήφανες είναι όχι μόνο οι προπονήτριες αλλά και οι γονείς των κοριτσιών.

"Πρώτες στις καρδιές μας !"

Όπως σχολίασε η προπονήτρια Φρόσω Λεωνίδου σε ανάρτησή της στο facebook "κοριτσάρες μου συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια για αυτό που έχετε κάνει. Εγώ και η Γωγώ Ανταλουδάκη είμαστε πάρα πολύ περήφανες και χαρούμενες για το χάλκινο μετάλλιο (3η θέση) που πήρατε. Για εμάς είστε ηρωίδες αλλά και πρώτες στις καρδιές μας για ότι έχετε καταφέρει αυτό το διάστημα! Σας αγαπάμε!".


Στην αποστολή συμμετείχαν οι: Αφροδίτη Ματθαιάκη, Άννα Ανδρή, Εύα Γιακουμάκη, Έρια Χρυσοφάκη & Ελένη Αγγουριδάκη και οι προπονήτριες Φρόσω Λεονίδου, Γωγώ Ανταλουδάκη.

Τα κορίτσια μου μας έκαναν περήφανες με την προπονήτρια Γωγώ Ανταλουδάκη (αριστερά) και Φρόσω Λεωνίδου (δεξιά)

Σχόλια