default-image

Έγινε το"θαύμα" για το ανήλικο κορίτσι, θύμα τροχαίου

Κρήτη
Έγινε το"θαύμα" για το ανήλικο κορίτσι, θύμα τροχαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που η Κρήτη θρηνεί συνεχώς  δικά της παιδιά με οικογένειες να ντύνονται στα μαύρα εξαιτίας του χαμού δικών τους ανθρώπων που χάθηκαν στην αιματοβαμμένη άσφαλτο του νησιού,   μια ευχάριστη είδηση έρχεται από το ΠΑΓΝΗ  και αφορά σε ένα κορίτσι 11 ετών που πριν από μερικές εβδομάδες ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα  και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση .

Το ανήλικο παιδί, από τον Πεύκο της Βιάννου, που είχε χτυπήσει σοβαρά ,  νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Παίδων ενώ  υπεβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι με δεδομένο ότι τα τραύματα του  ήταν ιδιαιτέρως σοβαρά κυρίως στην περιοχή της μετωπιαίας.

Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και η μικρή συνεπιβάτης του Ι.Χ που οδηγούσε ο αδερφός της , κατάφερε όχι  μόνο  να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή μάχη  αλλά σκόρπισε χαμογέλα στους δικούς της και τους γιατρούς με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει  σημαντική βελτίωση, γεγονός που της έδωσε και το πράσινο φως για να λάβει μερικές ημέρες αργότερα εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την παιδοχειρουργική κλινική.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ Η 11ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σύμφωνα και με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Φανουριάκη, "το κορίτσι βγήκε  τελικά από το νοσοκομείο μας τις 18 Νοεμβρίου, χαίρει άκρας υγείας και επισκέπτεται το νοσοκομείο για παρακολούθηση από νευροχειρουργό για τα τραύματα του."

Η ανακοίνωση μάλιστα ότι τελικά πήρε τελικά εξιτήριο σκόρπισε τεράστια ανακούφιση στην οικογένεια,  στους ανθρώπους που τη γνώριζαν αλλά και στο Δήμο Βιάννου που έχει κατ' επανάληψη βιώσει ανθρώπινα δράματα εξαιτίας τροχαίων ατυχημάτων με δυσάρεστες συνέπειες.

>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Να σημειώσουμε ότι το τροχαίο ατύχημα είχε σημειωθεί απόγευμα Κυριακής της 6ης Νοεμβρίου σε διακλάδωση  έξω από την Άνω Βιάννο κατόπιν μετωπικής  σύγκρουσης δύο οχημάτων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μάνας και κόρης ενώ σε καλύτερη κατάσταση οι οδηγοί των εμπλεκόμενων οχημάτων.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News