default-image

Κ.Μητοτσάκης: Η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται στο περιθώριο

Κ.Μητοτσάκης: Η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται στο περιθώριο

Με επίθεση στην κυβέρνηση ξεκίνησε την ομιλία στην ΚΟ της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας « η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται στο περιθώριο» , ενώ για τις οικονομικές εξελίξεις ανέφερε ότι η διεθνής κοινότητα μάς αντιμετωπίζει με οίκτο.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις διεθνείς εξελίξεις, εκφράζοντας την ανησυχία για το σκηνικό που διαγράφεται, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Κυπριακό, αλλά και στην «απρόβλεπτη συμπεριφορά» του Ερντογάν με αιχμή την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης, αλλά και τις αλβανικές αξιώσεις.

«Κάποιοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς» τόνισε για την επικείμενη διάσκεψη για το ελληνικό χρέος, από την οποία απουσιάζει η Ελλάδα.

Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι φανερό πλέον στην κοινωνία, υπογράμμισε, για να αναφερθεί στις κάλπες που στήνονται παντού στην κοινωνία και από τις οποίες η ΝΔ έρχεται πρώτη και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ καταποντίζονται.

«Αυτά τα μικρά βήματα είναι προάγγελος της πολιτικής αλλαγής που θα έρθει στις επόμενες εκλογές» υπογράμμισε.

Προσπάθεια για να κερδίσει το κόμμα την εμπιστοσύνη

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η ΝΔ έχει κερδίσει την προσοχή των πολιτών, αλλά ακόμα χρειάζεται προσπάθεια για να κερδίσει το κόμμα την εμπιστοσύνη τους.

Στην αναφορά του στον Κωστή Στεφανόπουλο σημείωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ λαϊκιστής και απεχθανόταν τη δημαγωγία.«Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που Ο Κωστής Στεφανόπουλος αποτελεί μέρος της παράταξής μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News