Ειδήσεις

Άγνωστοι "χτύπησαν" και σε άλλο σχολείο ...

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με τους βανδαλισμούς σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου σειρά είχε αυτή τη φορά το 2ο λύκειο του Ηρακλείου.

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με τους βανδαλισμούς στο 18ο  δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου,  σειρά είχε αυτή τη φορά το 2ο λύκειο του Ηρακλείου.

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες σύμφωνα και με τα όσα καταγγέλλει στο neakriti.gr ο διευθυντής κ. Κοματάς  αφού πήδηξαν από τα κάγκελα του σχολείου κατευθύνθηκαν προς τους εξωτερικούς σωλήνες των κλιματιστικών και αφαίρεσαν τα καπάκια  από τρία διαφορετικά σημεία.

>>ΣΟΚ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑ

Ο διευθυντής του σχολείου νωρίς το πρωί μόλις αντίκρυσε τι είχε συμβεί με τους χαλκοσωλήνες , κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και άμεσα στο σημείο έφθασε κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ,   συλλέγοντας στοιχεία και ξεκινώντας παράλληλα και τις  έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.  

Να σημειωθεί πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο πέφτει στις "ορέξεις" αγνώστων καθώς σύμφωνα πάντα με τον διευθυντή του σχολείου πριν από μερικές εβδομάδες στο σχολείο γράφτηκαν και συνθήματα.

Παρά την αρχική αναστάτωση το μάθημα διεξήχθη κανονικά στο σχολείο.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια